Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
witam kobietki, ja już wróciłam od rodziców mojego Ł. szkoda ze weekendy tak krótko trwaja ehh ;( A jak tam wasz brzuszki mam nadzieje ze dobrze 🙂 moj sie stale powieksza z dnia na dzien i oby dzidzia w nim mieszkajaca byla cala i zdrowa. pozdrówki 🙂

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jestem 🙂 bylo okej lekarz rzeczowy zrobil mi badanie i dowcipne i zewnetrzne tylko tak szybciutko bo niedawno mialam jest berdzo dobry jako specjalista zlecil mi wszystie badania ktorych ta malpa mi nie zlecila wiec jutro o 6 rano zapindalam do szpitala na pobranie krwi ale czego sie nie robi dla dzidzi hehe 😉 slyszalam jak jej bije serduszko widzialam jaka jest pieknie rowinieta nawet pokazal mi pecherzyk moczowy wszystko i pojutrze mam isc do niego znow bo mowilam mu ze konczyu mi sie l4 i pewnie da mi nastepne, pani polozna w poczekalni przemila starsza kobieta mowie wam miooodziio 🙂 juz sie ciesze ze sie tam przenioslam 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
no jest superr ciesze sie jak nie wiem rozwial moje watpliwosci na temat tego czy bedzie dobrym specjalista jest naprawde 🙂 moze sie nie bardzo usmiecha i moze nie bardzo sie spoufala ale wole takiego niz ta zolze a dzis wyczytalam ze to jest podobno najlepszy specjalista w miescie wiec 🙂 szkoda ze badania odplatne bo dzis mnie skasowal 60zl; jutro na badaniach pewnie tyle samo mnie skasuja ale kij wole wydac 🙂

• Mamusia
dzień słoneczny wiec samopoczucie też słoneczne 🙂
chociaż wczoraj też takie miałam a potem tak na broiłam że uhuhuhuh 🙂
myślałam że już mdłości mieć nie będe a tu psikus :P
jedziemy sobie w samochodzie mnie już męczy ale mówie a dotrwam ... po chwili jednak stwierdziłam że muszą sie zatrzymać bo już nie moge ... no i jednak nie zdążyli :P
kurcze myślałam że się ze wstydu spale 🙂

Ja już od około 3 tygodni nie mam mdłości a wymiotów nie miałam ani razu co mnie bardzo cieszy 😉 Ale za to mdłości były nieziemsko nieznośne całymi dniami 😞 A u mnie właśnie brzydka pogoda więc humor taki smutny też 😞(

• Mamusia
ja jako tako wymiotywać też nie wymiotywałam tak czasami mi sie zdarzyło ale bardzo sporadycznie 🙂

w ogóle znalazłam wczoraj w sklepie ten wózek i po porstu zachorowałam na zdjęcia wygląda tak średnio a w sklepie był cudny 🙂 i cena też dużo niższa niż w tych sklepach internetowych
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1471

• Mamusia
łóżeczko już też mam upatrzone tylko np znowu z internetu zamówić jest taniej bo w sklepie było to samo po 250 bez materacu a w internecie jest z materacem kokos-gryka za 288 🙂
http://www.rampers.pl/cms/produkt-21-Klups_Lozeczko_Safari_Nowosc_!!!-12558567532839-.html

Ja będę miała coś takiego podobnego bo moja szwagierka taki miała no a że jest prawie nie zniszczony i stosunkowo nowy no to ja go przejmuje 😉 Ciuszki już te najmniejsze mam nagromadzone 😉)