Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no pod zebrami najgorzej to pamiętam 🙂 boli a zarazem jest takie słodkie ze czujesz że ktoś tam w środku coś majstruje 😁 moje dziecię dalej jeździ nawet obiadu nie zjadł ale jak zgłodniej to przyjdzie niech troche sie pobawi bo tak to by tylko przed komputerem siedział maniaczek mały 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Nie wiem jak to będzie... póki on nie ma pracy to po porodzie nie będę mogła nawet go alimenty podać... a jak on to widzi na dzień dzisiejszy nie mam pojęcia. Nie utrzymuje z "tym złodziejem" kontaktu... jestem skazana sama na siebie bo jak wiesz w domu nikt tego nie zaakceptuje... mam tylko nadzieje, że mnie nie wywalą.

Niestety chyba Paniom nie spodobało się, że jestem w ciąży 😠 Ale nie były zbytnio kompetentne a ta jedna siedziała jak trusia i taką wiedźmę zgrywała. Dostałam fajne pytanie do jakich rzeczy może służyć długopis (wymienić conajmniej 5) 🙃 A co do mężczyzn to tak niestety bywa że niektórzy nie dorośli do bycia TATUSIEM.. Ja nie mam tego problemu bo mój narzeczony ma 32 latka i już nieco poukładane w głowie. Chociaż czasem jakby ktoś na Nas popatrzył to stwierdziłby że jesteśmy w tym samym wieku 😜 A kłotnie na porządku dziennym no ale zaraz nam przechodzi i zapominamy o sprawie. Więc podsumowywując samotne matki muszą być dzielne i pokazać tym pseudo Tatusiom że świetnie dadzą sobie radę bez ich pomocy . A oni niech żałują tego co stracili ...