Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
to ja dziewczynki zmykam całuski dla brzuszków tych malutkich i tych dużych od cioci internetowej Gosi 😘 😘 😘 bo rano pobudka i kierunek szkoła 🙂

ach coś mi się przypomniało zawsze jak mąż wraca bo ostatnio pracuje na wyjeździe to mówi do brzuszka ze to brzuszek obżartusek a w środku kwiatuszek a jak słodko to brzmi 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
gosiu nie strasz mnie 😜 ja mam nadzieje ze to nie blizniaki choc u mojego i u mnie w rodzinei byly i prawda jest ze mozemy miec ale mysle ze lekarz se nie pomylil i sprawdzając slyszalam tylko jedno serduszko i widzialam jedna malnka dzidzie;p ;D

• Mamusia
😁 😁 😁ale ja pamiętam twoje zdjecia na forum i tez był taki okraglutki jak piłeczka 😁 😁 😁 rety zmykam kobiety bo juz 22.30 jutro znowu zaśpie i moje biedne dziecko spóźni sie przeze mnie do szkoły ogromne buziaki brzuszki Aguś całuski dla chłopców 😘 😘 😘 😘 😘

Samopoczucie nie bardzo ;/ Miałam strasznie drastyczny sen i o 8 się obudziłam. Śniło mi się , że wypadł mi worek płodowy już bez dzidzi a później, że krwawiłam... Nie nawidzę takich snów .