Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Czekam jeszcze aż mi się pobierze odcinek Majki.. A weź szkoda słów najpierw się spóźnia na oglądanie mieszkania a później unosi się honorem że dojdzie sobie na autobus i sam dojedzie..;/

Za 20 min przepraszał już ale wiesz jak mi zależało żeby obejrzał je ze mną a on jeszcze później z tym honorem bo nie chciał mnie fatygować... A na końcu rozmowy tel się popłakał i dobrze bo ja też uroniłam łzy przez niego więc jest 1:1 ha 😉

On nieraz ma gorsze hormony od naszych 😉 wszystko widzi gorzej i w czarnych barwach ze ja go moge zostawic itd.. dzis np powiedzial ze mam go w d.. i czy ja go w ogole kocham . Ale wtedy jest taki słodki i cała złośc mi przechodzi

U mnie w sumie się przejaśnia ale jest taki chłodek ...;/ Też mi się marzy grill albo jakiś wypad na ryby z Krzyskiem i naszą paczką rodzinną 😉 Ja z nich wszystkich jestem najmłodsza i na początku głupio się czułam bo siostra Krzyśka 34 lata jej mąż 36 a ja szalona 20 😜

WItaj Estercia więc musisz wejsc na strone http://www.suwaczki.com/ wybrac suwaczek ciazowy i robic wszystko krok po kroku tak jak ci karza.. Później bedziesz miała dodaj zdjecie do suwaczka i tam bedziesz musiala wkleic to swoje zdjecie ktore chcesz. Jesli wykonasz ostatni krok wyswietla ci sie linki z tym obrazem i skopiuj kod forum .. Pozniej wejdz na brzuszek, moj brzuszek pozniej moj profil i na zakladke forum . Tam bedziesz miala podpis forum i ta musisz to wklic tego linka i dac zapisz . I to koniec mam nadzieje ze pomoglam