Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja juz waze wiecej niz moj bo ja przed ciaza wazylam 70 kg 🤨przy wzroscie prawie 170 cm 😮 tylko tak jak Paulina zawsze mialam tendencje do tycia a w ciazy szczegolnie bo rzucilam palenie wiec dopiero zajadalam te okropne fajki ale jestem szczesliwa ze sie z tym nalogiem uporalam i mam nadzieje ze nie wroce
A moj rzucil palenie rok temu i tez przytyl 15 kg 🙂

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
ja juz waze wiecej niz moj bo ja przed ciaza wazylam 70 kg 🤨przy wzroscie prawie 170 cm 😮 tylko tak jak Paulina zawsze mialam tendencje do tycia a w ciazy szczegolnie bo rzucilam palenie wiec dopiero zajadalam te okropne fajki ale jestem szczesliwa ze sie z tym nalogiem uporalam i mam nadzieje ze nie wroce
A moj rzucil palenie rok temu i tez przytyl 15 kg 🙂

Marta my razem z mężem rzuciliśmy palenie ja dokładnie 1.02.2010r dla tego też tyle przytyłam a do poczęcia Kamilka doszło 20.02.2010r 😁

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
ale mialas czutke 😁 u nas podobno po 6 stycznia ale cos nie wierze tej ost miesiaczce bo trwala tylko 2 dni i byla taka iedowalona mi sie wydaje ze w grudniu pod koniec zaskoczylam a palenie rzucialam dopiero jak sie dowwiedzialam

a to jest bardzo łatwo obliczyć 🙂 weż kartę ciążową tam masz datę pierwszej wizyty i w którym jesteś tygodniu 🙂i obliczasz tyle tygodni do tyłu 🙂i wtedy doszło do zaplodnienia 🙂

• Mamusia
Pilar89 napisał(a):
Marto ja też rzuciłam fajki, więc pewnie dlatego aż tak poleciały te kilogramy.. no i wage przed ciążą miałam zaniżoną trochę, bo 54kg przy 174cm.. :P 🙂 a mój dalej pali, ale obiecał, że do urodzenia małej przestanie..

mój obiecał ,że nie bedzie piwa pił 😁 😁 😁 a pije a z paleniem to on wpadl na taki pomysł 🙂

• Mamusia
No mi się coś wydaje, że nie rzuci tych fajek Madziu, wczoraj już coś kręcił że moja mama przyjedzie jak mała się urodzi i że będzie mu się chciało palić przy niej i nie wie czy jest sens rzucać teraz... 😠
A Marto przy okazji zmieniania tabelki możesz i moje dane zmienić, bo małą jednak Julia nazwiemy 🙂 raczej.. 😜

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Marta musisz nowe dane dać w tabelce związane z Martą 🙂

wiem ale nie idzie sie dostac na serwer moj przyjdzie to mi to zrobi 😜 ale pod wieczor bo na 15 zaraz po jego pracy jedziemy na ost zajecia do szkoly rodzenia a potem musze posciel Aleksa odebrac z magla

• Mamusia
śmiać mi się chce bo każda kupuję dla dziecka wyprawki i takie tam a ja szukam auta,żeby mieć czym do przedszkola wozić 😁
Marta to co ty za pościel masz ,że do magla musisz zanosić??ja muszę uszyć Adziulce jakąś poszewkę bo nigdzie nie ma takiego wymiaru kołderki i poduszki 😉

• Mamusia
Pilar89 napisał(a):
No mi się coś wydaje, że nie rzuci tych fajek Madziu, wczoraj już coś kręcił że moja mama przyjedzie jak mała się urodzi i że będzie mu się chciało palić przy niej i nie wie czy jest sens rzucać teraz... 😠
A Marto przy okazji zmieniania tabelki możesz i moje dane zmienić, bo małą jednak Julia nazwiemy 🙂 raczej.. 😜

dla tego my byliśmy na zabiegu rzucenia palenia 🙂 i przy nas mogą palić i nas nie ciągnie mnie wręcz przeciwnie śmierdzą papierosy 🙂

• Mamusia
magda ja ja wypralam recznie w proszku dla malego jak ja kupilismy bo wiadomo smierdziala nowoscia ale wywirowalam ja w pralce i wierz mi ten material jest tak jebniety ze nie dalo sie jej doprasowac wiec poszewke na koldre, poduszke material na baldachim i ta falbanke maskujaca musielsmy oddac zeby to jakos wygladalo apotem nie wiem co bede robic chyba taka wygnieciona dawac bo nie sadze ze bede miala sile ja godzien prasowac 😁

• Mamusia
Pilar89 napisał(a):
Mi się czasem jeszcze chce, zwłaszcza jak się pokłócimy i mój idzie zapalić i czuje ten dym.. No i boje się, że jak on nie rzuci to ja znowu zaczne po porodzie, a nie chce..
A paczka fajek u nas kosztuje 5€.. 😮

a no niestety koszt papierosów jest masakryczny 😮 cieszę się,że już nie palę 🙂