Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
hehehehe ale jajaa 🙂 🙂 🙂 maludzia sorki wiesz ja tam nie chce cie szczuc i nie powiem ze to Goska zaczela schizowac 😁 😁 😁 😁 😁 😁

szczerze mowiąc to mam taki dziwaczny ten brzuhc,zrobil sie okropny czubek,tak napiety,krzyże bolą i caly doł.Kurde laski juz bym chcial iśc,bo mam dośc.Dzieki za tego esa,mialalm tak koszmarny sen ,no i go przerwalas 🙂

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

maluda napisał(a):
GoGr napisał(a):
No to Maluda została Ci podłoga do umycia;p albo okna.. bo Twój pewnie w pracy;p;p i się brać!;D

Kuzwa on by to chcial wczoraj dziobnać ale na samą mysl mi sie slabo zrobilo buuu

Trzeba było zęby zacisnąć i do dzieła;p;p a tak kolejny dzień w dwupaku;p;p

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
o ty zołzo jedna 😁 😁 😁 no zaczęłam maludziu przyznaje sie bez bicia ☺️MOJA WINA MOJA WINA MOJA BARDZO WIELKA WINA ☺️ ☺️ ☺️ kuźwa i co babole maiły być dzisiaj 3 bobasy a nie ma żadnego do dupy to wszystko 😁

Gosiu zarcik 😘 😘 😘 a widzisz to zawsze tak jest jak sie cos zaplanuje ja od dzis ide na zywiol i nie gadam o symptomach( a przynajmniej sie postraam) i "...niech sie dzieje wola nieba z nia sie zawsze zgadzac trzeba" 😁 😁 😁:

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Kurde a wiecie, że mnie dopadły wieczorne kłucia w szyjce... skur... czasem tak boli, że wysiedzieć nie mogę:/ podskakuję tylko z bólu na łóżku.. strasznie nie lubię tego uczucia a wiem, że przy Kubusiu długo przed porodem już mnie tak bolało...

No Goska pilnuj jeszcze z dwa tygodnie abys pochodzila,a ja to napewno juz sie rozpakuje.Nie no kurde ja w tym tygodniu jeszcze sie wykluje ni ciulika,dluzej nie chodze

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
ja tez jeszcze chwile zostane za to ze cie obudzilam 🙂 ale zaniedlugo tez spadam wziac sie za syf bo u mnie jak u gosi naczynia z wczoraj nabieraja mocy urzedowej 😁 😁

a ja jak glupia przygotowana na tip top.Wczoraj posmażylam miecho,poszykowalam i zamrozilam dla moich gdybym do szpitla poszla.Coś mi sie wydajae,ze będzie tak jak z torbą uszykowana 😁 😁 od dwoch miechów

• Mamusia
magda123 napisał(a):
jeszcze tylko kaszel żeby jej przeszedł i bedzie ok. najgorzej bo boje się o jej ząbki 😞

Maludka nie chce nic mówić ale ty do konca tygodnia chyba nie wytrzymasz 😁 😁 😁 😁 oby jak najdłużej ale coś mi się wydaje 😁

Madziu licze na to,potem Marta i Gosia i sie pokula