Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
obiecała ,że zdjęcia wstawi 🙂
Daria miała zajrzeć i co nie chce jej się 😉

zdjecia Ksawcia sa na nk 🙂słodziak 🙂 a Daria dzisiaj do mnie pisała a po za tym pewnie miała coś warzniejszego na głowie na pewno zajrzy skoro obiecała zobaczysz 🙂

• Mamusia
maluda napisał(a):
laski ja uciekam,nie umiem usiedzieć,żle sie czuje kużwa.Mam nadzieje,ze sie rano zglosze albo i nie nadzieje hahaha

czekamy kochana meldowac sie chociaz raz dziennie dziewczynki 😜 buziaki maludko no ja tez bym se nie obraziła jak by cos sie jutro ten teges bo moja sister ma urodziny miała by fajny prezent 😜

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gocha a co u was tam na grudniu jakaś afera ??z adminem jakieś prywatne forum przez przypadek zajrzałam a ty proszę akcja 🙂

nie afera tylko dziewczyny załozyły prywatne forum bo jedną z naszych grudniówek szpiegowała jaks laska i sie wkurzyły 🙂

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
gocha a co u was tam na grudniu jakaś afera ??z adminem jakieś prywatne forum przez przypadek zajrzałam a ty proszę akcja 🙂

nie afera tylko dziewczyny załozyły prywatne forum bo jedną z naszych grudniówek szpiegowała jaks laska i sie wkurzyły 🙂

aha ale to dawała jakieś głupie posty??

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):

aha ale to dawała jakieś głupie posty??

nie to był ktos z rodziny i codziennie czytała o czym pisze a to takie chamskie troche 😠 no przeciez ja zartuje z tym kto pierwszy ktos musi zaczac zeby ktos mogł skonczyc 😜