Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A jak tam sprawy z alkoholem się mają? Przystopował trochę z piwkiem?
Kurcze no nie fajnie, że Ty musiałabyś iść do pracy.. ale niestety takie życie.. trzeba sobie radzić. Grunt, żeby Twój facet oprzytomniał i starał się pomóc Ci na ile tylko może 😉

Tak tak przystopował mówię Ci on ma takie wyskoki a w sumie to nawet nie wyskoki tylko kolega wezmie na piwko no to sie nie odmawia ale potrafi nie pic dlugo i za kazdym razem w domu slysze "moge isc sobie po piwo" juz od X czasów więc nie jest źle,czasem tylko wkurwia mnie to że nie jest higieniczny w stosunku do dziecka np wczoraj mowi no niech sie do psa przyzwyczaja zeby alergii nie mial. To ja do niego mowie alergii moze nie bedzie miec ale pasozyty ;/

• Mamusia
hej Mamuśki 🙂 My jutro mamy termin i rano jedziemy do szpitala na KTG. Będę tam jeździć codziennie aż do skutku 🤨 masakra . A moja Julitka nie chce wyjść i koniec 😮 Juz jej tłumaczę zeby wychodziła, to mamusia nie będzie się musiała po szpitalach ciągać 🙂 a Ona nic dalej sobie w brzuszku siedzi i rozpycha się w najlepsze 🙂

• Mamusia
jasna dupaa...bylam rano ,teraz weszlam cisza ja makiem......Dobrze,ze kuz Marta sie pokazuje,to niebawem i Gosia będzie wskakiwac.Malo czasu ale tęsknie za Wami Zwierzaki kochaneee.Milosz spi,kolezanki poszy zchwycone,a mnie sie oczka kleją.Jestem juz zmęczona tymi hihi odwiedzinkami ale jak ktos przychodzi,to micha sie cieszy 🙂
Magda i Goska pwenie Wam teraz smutno ale i my bedziemy za Wami czekać jak przyjdzie czas.
Mam nadzieje,ze do jutra papapa

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Maritko dzisiaj nie miał kto kawy ze mną wypić 😞 i poszłam spać od 11do 13 ☺️

Bidna moja Madzia,no widzisz ja nie bardzo o 9 tej moge Ci towarzyszyć,bo o tej porze wypelzam z łóżka.Wtedy Milosz ze mną śpi przy cycu.TZN on chwyta za cyc,a ja odsypiam 🙂
Lece kochana,bo maly sie budzi i będe go kąpac.

• Mamusia
Hej cioteczki kochane 🙂 az zal jak tu pusto ale jeszcze troszke 🙂
My z Aleksiem dochodzimy powoli do wprawy jesli chodzi o rozgraniczenie nocy i dnia bo cos mu ise na poczatku pomylilo i w dzien spal a w nocyy szalal 🙂 z wczoraj na dzis budzil mnie rowno co okolo dwie godzinki na amciu i zasypial spowrotem aniolek kochany :0
Gosiu kapielk9i oczywiscie sa o stalej porze o 19 codziennie potem cycuch jaks godzine i powoli mlody zaczyna jarzyc ze czas spac 😜 🙂
Niestety musimy znow walczyc o siusiki bo wynik wyszedl jakis nieczytelny wiec dzis caly dzien bedziemy polowac na cenny mocz Alka 😁
Pozdrawiam was goraco brzuszki
MArtus szkoda ze z ta praca to ty miejmy nadziejej ze niedlugo ahaaa i jak sie pokzae post od Magdy Gia to dajcie znac 🙂))

• Mamusia
Mortishia24 nie musisz cały dzień polować na mocz synka z rana połóż go na przewijak umyj mu dupkę przegotowana wodą naklej woreczek na mocz daj coś do picia (wodę, herbatke itp.) i czekaj do pół godzinki powinnaś mieć mocz 😉

jak byś nie wiedziała woreczki wyglądają tak http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://images.okazje.info.pl/p/inne/1460/woreczki-do-pobierania-moczu-jallowy-dla-dziewczynek-1-szt.jpg&imgrefurl=http://www.okazje.info.pl/okazja/inne/woreczki-do-pobierania-moczu-jallowy-dla-dziewczynek-1-szt.html&usg=__gNJ1-As8Lg69rAHvgQUKJo2WW6Y=&h=225&w=300&sz=21&hl=pl&start=12&zoom=1&tbnid=_DutrSnSQh47WM:&tbnh=138&tbnw=183&prev=/images%3Fq%3Dworeczki%2Bna%2Bmocz%2Bdla%2Bniemowl%25C4%2585t%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26biw%3D1024%26bih%3D604%26tbs%3Disch:10%2C798&um=1&itbs=1&ei=6Ge9TOK5Gc_Bswbk0ai-DQ&iact=rc&dur=206&oei=1We9TN_dAYLBswbVlq21DQ&esq=2&page=2&ndsp=15&ved=1t:429,r:14,s:12&tx=56&ty=67&biw=1024&bih=604 pierwsze dla dziewczynek drugie dla chłopców 🙂 i kupisz je w każdej aptece 🙂

• Mamusia
zuziek napisał(a):
hej 😉 giaa1988 już urodziła? bo jakoś tak cichutko nic nie wiadomo 🙂 zawsze rodzący miesiąc ma tyle emocji :P a tu spokój i cisza 😁

masz racje Zuzek ...cisza,spokoj ale zapewniam,ze jak juz na dobre wroci Gosia2301,to my z Martą będziemy zwarte i gotowe.Juz coraz częściej tu zaglądam,choć nie ma nikogo to staram sie skrobnąc pare slow aby Wam nie bylo smutno 🙂