Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej laseczki ja wreszcie wyspana no mniej wiecej oczywiscie 😜 ale oprocz budzonek na karmienie maly wreszcie spal i nie bolal go brzuszek podejrzewam od czego go mial i juz sie pozbylam tego z jadlospisu 🤢
Gosiu slyszalam ze te spimlexy sa drogie ale pomagaja wiec pewnie bedzie git jak mu zaaplikujesz u nas za to jest straszna nerwowka jak mamy podac ALkowi witaminki jedna ta k+D jest jeszcze znosna ale ten Cebion Multi tak wali ze sie nie dziwie ze mlody sie krzywi i krztusi od tego

• Mamusia
aa Marta jestem bo chyba sie nie witalysmy jeszcze 😉))
Napewno sie doczekasz na dniach co to jest w porownaniu z 9cioma miesiacami za nami 🙂)) ale wiem jakie to wkurzajace i frustrtujace takie czekanie a jeszcze rodzinka jak dopali swoje pytaniami to juz wogole wyc sie chce 🤨

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
Aga u mnie wspomagacz podziałał po 12 godzinach więc moze jeszcze zadziała 😁hej dziewczynki Martuś sab simplex kosztuje 5 euro więc drogi nie jest juz mam w domku w razie czego niech stoi 🙂

hehe no tu zaraz doba będzie od wspomagania 😮 i nic nawet skurcze przepowiadajace ustały.... 😮

• Mamusia
agaboh26 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
Aga u mnie wspomagacz podziałał po 12 godzinach więc moze jeszcze zadziała 😁hej dziewczynki Martuś sab simplex kosztuje 5 euro więc drogi nie jest juz mam w domku w razie czego niech stoi 🙂

hehe no tu zaraz doba będzie od wspomagania 😮 i nic nawet skurcze przepowiadajace ustały.... 😮

ale u mnie tez tak było od razu wzieły mnie skurcze porodowe 😁

• Mamusia
😁 😁 😁a ja dzisiaj pojechałam rano z małym do lekarza do kontroli zimno padało i sie wkurwiłam lekarz na 2 piętrze winda nie jeździ ja z wózkiem którego nawet nie ma gdzie zostawić więc się wściekłam i wróciłam do domu musze poszukać innego pediatry 😠 😠 😠

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
😁 😁 😁a ja dzisiaj pojechałam rano z małym do lekarza do kontroli zimno padało i sie wkurwiłam lekarz na 2 piętrze winda nie jeździ ja z wózkiem którego nawet nie ma gdzie zostawić więc się wściekłam i wróciłam do domu musze poszukać innego pediatry 😠 😠 😠

No rzeczywiście można sie wściec. Jeszcze dzieciaka w taka pogodę wyciągać. A słuchaj Gosiu to taka kontrolna wizyta miała być?

• Mamusia
agaboh26 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):

No rzeczywiście można sie wściec. Jeszcze dzieciaka w taka pogodę wyciągać. A słuchaj Gosiu to taka kontrolna wizyta miała być?

tak warzenie mierzenie jak wychodziłam ze szpitala to kazali mi isc w tym tygodniu 🤨