Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
a spoko gogr się wkurza ,że wszystkie ją prześcigną z porodem a ona zostanie sama 🙂 a ty jak tam samopoczucie??

zmeczona jestem no ale takie uroki macierzyństwa no i właśnie mój wrzeszczący syn sie obudził wiec spadam buziaki dla Was kochane i urodzcie juz bo che zobaczyć Wasze maluszki 🙂

• Mamusia
Witamy my po KTG skurczy brak 😞 😞 ...aj juz olewam to sobie. Kolejne KTG w piatek, zobaczymy może nie dotrwam 🙂 🙂 Tak sobie postanowiłam ze od dzis nie będe się przejmowała kiedy To będzie bo chyba zwariuje 🥴 🥴 co ma być to będzie... Widocznie moje dziecko nie jest jescze gotowe na spotkanie z tym śwtaem 🤔

• Mamusia
magda123 napisał(a):
jak bedzie wasza pora to urodzicie 🙂nie ważne czy dzisiaj czy w sobote 🙂byle by zdrowe maleństwo

No własnie dlatego postanowiłam ze i tak musze czekać i nie mam się co "stresować" bo to i tak nic nie da 🙂 Trudno czekamy i tyle 🙂 a Wy jak tam dziewczyny dziś, jak się czujecie?

• Mamusia
hej babolki spadlysmy na druga strone musze ratowac sytuacje a wiec dzis dla odmiany nocka udana tylko kolo drugiej mial aktak kolki jak go karmilam zaczal sie drzec jak pogan ale na szczescie szybko mu przeszlo no i zaczal kupkac w miare normalnie 🙂)) a co u was??buziam goraco 😘 😘

• Mamusia
agaboh26 napisał(a):
MISSISIPI2 napisał(a):
Dzień dobry 🙂
Przyszłam życzyć miłego dnia 😘 😘 😘

Dwupaczki z terminem jazda rodzić 😠 😁 😁 😁 😁

Hej Missisipi2 z tym rodzeniem to nie jest takie proste, u mnie wszystkie metody przyspieszenia zawiodły 😁 😁 😁

A masowałaś sobie sutki???? zacznij masować to Ci mówię że urodzisz w ciągu tej doby 🙂

A na imię mam Aga 🙂 Byłam to znaczy jestem grudnióweczką 2009 lecz my założyłyśmy prywatne forum bo co niektóre nie powołane osoby czytały i konflikty rodzinne powstawały 😠