Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
zalezy jaki ma humorek teraz juz spi a wczesniej skrzeczal czytaj marudzil i wydawal jakies malpie odglosy 😁 😁 😁 kurde poszlabym pod prychol ale boje sie ze sie obudzi dziwnie tak samej bo jakos boje sie o zostawic i isc do lazienki wiem glupie ale jakos tak dziwnie 🙃

• Mamusia
no ja mialam tak dzis w nocy heheh a akurat mnie gonilo co pare godzin :/i nie umialam chyba z nerwow az w koncu postawilam go w wozku w przedpokoju i wiedzialam ze jest za drzwiami i moglam spokojnie zalatwic sprawe 😁 😁 makabra normalnie ale kij ryzykuje i i ide przeciez nie bede chodzic caly dzien w pizamie i bez prychola :/ postaram sie jak najszt=ybciej i tyle albo zostawie se uchylona lazienke ale w sumie moge se cycki zawiac bo w domu pizga mimo kaloryferow na full

• Mamusia
wiesz co jak on nie chce spac to nic mu nie pomoze posciagalam takie kolysanki ze ja przy nich zasypiam a on po kapiei karmieniu chwile spi i oczy jak guziki i chce sie nosic i rozgladac na wszystkie strony lotr jeden 🙂 jest strasznie energiczny chyba za duzo herbatnikow i biszkoptow jem 😁 😁 😁

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
ojjj wiem i juz sie boje 😁 😁 a moja mama tak gadala ze Alke bedzie grzeczny bo Konrad byl spokojny ja tez wiec twierdzila ze nasze dziecko bedzie aniolkiem kktory je, spi i kupka 😁 😁 a tu zonk toz to maly szogun jest 😁

dzieci nie zawsze upodabniaja do rodziców 🙂 ale im teraz jest smyk to potem będzie starszy i będzie grzeczny 🙂