Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

u mnie czas zapiernicza jak głupi.. wpadam Was podczytać ale nie mam kiedy pisać;(

Matiszka rośnie jak szalony, meczymy się z katarem...
Kub zrezygnował z nazywania mnie matką i namiętnie mówi na mnie "juda" (ruda).. No i czas myślami znów wracać na studia 😞 wrrr...

o tak... są momenty, że też mam ochotę się odwrócić i nie wracać...
W ogóle nie wiem czemu ale ostatnio zajebiście mnie wszystko dołuje... samo siedzenie w domu - dom, dzieci, dom, dzieci... wrrr... żadnych znajomych, żadnego luzu... 😞
I zero zrozumienia w tej kwestii... cieszę się z tego co mam ale... czegoś mi brakuje.
Jestem egoistką jeśli chciałabym trochę spokoju? wyjść na impreze, czy iść do sklepu i pomyśleć o sobie?

Wiesz co.. ja nie chcę czekać aż dzieci podrosną... czuję się brzydka, workowata, niepotrzebna.. niepotrzebna oczywiście poza obowiązkami domowymi... Nawet brat mnie ostatnio kurą domową nazwał 😞 źle mi z tym...

magda123 napisał(a):
chyba masz depresje musisz wziąć zostawić dzieciaki z chłopem i wyjśc sie rozerwać 😉

NIe ma takiej opcji.. bo ja już nawet nie mam z kim się rozerwać.. 😞 ludzie totalnie o mnie zapomnieli... przynajmniej takie mam odczucie...
Jak idę sobie coś kupić na poprawę humoru to nie kupuję bo po drodze przypomina mi się mnóstwo rzeczy potrzebnych chłopakom...

Depresją bym tego nie nazwała.. chociaż fakt... nie bardzo mi się ostatnio do życia uśmiecha... Może to jakieś huśtawki nastrojów? efekt uboczny tabletek anty...??