Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja chwilowo bo male zlo na chwile zasnelo od wczoraj jest tak maurdny a wieczorem darl sie jak pogan chyba z 20 minut :/ aaa i zauwazylam dwie biale plamki na diaslach na dole jakby zarys zabkow moze dlatego taki marudny i placzliwy od wczoraj jest ale noc przespal w miare spokojnie sama juz nie wiem Gocha czy Adriankowi widac juz cos na dziaselkach??

• Mamusia
jeszzce dzis tescie z gorzowa przyjezdzaja po poludniu koleda od 15 jeszce nie mam nawet co na dupe kupionego na chrzest do spowiedzi musimy isc bo sa jakies pieprzone kareczki na ktorych ksiadz spowiadajacy musi ci wystawic parafke ze bylas 😮a ja jestem tak wymietolona i wypluyta ze najchetniej z=tez bym sie polozyla aaa dajcie spokoj normalnie mam dzis dola jak chuj 😠

• Mamusia
ja nie wiem co mu jest ale od wczoraj to istny szataan moze na przyjazd tesciowej 😜 😁 😁 zartuje ale tak na serio sa trzy opcje albo zaczynaja mu sie zabki wyrzynac bo sie slini bardziej niz wczesniej, gryzie lapki namietnie i jest marudny, albo kupka bo wczoraj jedna robil na raty caly dzien albo zaczyna sie nienajadac moim mlekiem bo potrafi na cycku co godzine siedziec :/

• Mamusia
gocha ,moj tez nie placze tylko sie drze wnieboglosy i juz glupieje czy to kolka czy zabki mu ida ale dziwne bo noc przesypia spokojnie tylko jak zwykle po 4 budzi go kupka i cisnie ja z przerwami na sen do rana 🤢 a pol godz znoiow byl atak placzu chyba z 15 min sie darl masakraa
Ksiadz przyjety wiecie co stary ale jary 😜 😁 😁