Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej ciotki :0 ja znow wpadam powiedziec milego dnia kurde widze ze wszysstkie takie zabiegane pewnie teraz tu bedzie cisza pare dni ale mam nadzieje ze po wigilijce znajdziecie chwilke zeby tu wstapic i i podzielic sie wirtualnym oplatkiem 😜 🙂buziaki na calutki zimniutki dzien 😘 😘

• Mamusia
mama dobrze wczoraj ja odebralismy i bylismy tam ptrawie caly dzien dopoki tata nie wrocil z pracy i normalnie zrobilysmy piernik, sernik ugotowalysmy obiad i wogole nie wygladala jakby w poniedzialek wpadla pd samochod 🤪 🤪no ale wiadomo jest cala obolala ale to cyborg jest a nie kobieta i daje rade 🙂 wiec swieta sajeszcze radosniejsze z perspektywy tego jak moglo sie to skonczyc 😮
Ja spadam sie myc i wyruszamy na zakupy a potem do rodzicow dalej pichcic 🙂 odezwe sie jutro po wieczerzy 🙂 buzki i jeszcze raz szczesliwej drogi gosiu 🙂 😘

• Mamusia
Hej moje kochane 🙂 jestem u rodziców wiec mam dostęp do neta i korzystając z okazji chciałabym Wam i waszym maluszkom życzyć miłych, radosnych i spędzonych w gronie rodzinnym Świąt Bożego Narodzenia bo są szczególne i wyjątkowe ze względu na nasze skarby które po raz pierwszy spędzą je razem z nami 🙂 no i oczywiście szalonego i szampańskiego sylwestra (choć my mamy karmiące piersią raczej nie zaszalejemy he he:P) Buziaczki dla was 🙂

• Mamusia
Hej moje kochane 🙂 jestem u rodziców wiec mam dostęp do neta i korzystając z okazji chciałabym Wam i waszym maluszkom życzyć miłych, radosnych i spędzonych w gronie rodzinnym Świąt Bożego Narodzenia bo są szczególne i wyjątkowe ze względu na nasze skarby które po raz pierwszy spędzą je razem z nami 🙂 no i oczywiście szalonego i szampańskiego sylwestra (choć my mamy karmiące piersią raczej nie zaszalejemy he he:P) Buziaczki dla was 🙂

• Mamusia
hej.słoneczka.melduje.sie.ze.żyje 🙂wracam.9.stycznia.i.za.dużo.z.Wami.chyba.przez.ten.czas.nie.popisze.bo.mojej.siorce.spacja.nie.dziła 😠 😠 😠taki.ma.złomiasty.komp.ale.czytac.bede.buziaczki.szproteczki 😘 😘 😘a.i.w.koncu.ciocia.czerwona.i.do.mnie.zawitła 🙃