Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wszystkie nasze dzieciaczki są słodkie i te duże i bobaski kurde nie wierze mój zaraz bedzie 2 godziny jak śpi to do niego nie podobne 😮ale niech śpi nawet już swoją porę na mleczko przespał 😁u mnie słoneczko wyszło a w nocy dosypało sniegu i jest pięknie biało i słonecznie 🙂

• Mamusia
ja bede miala juz drugaa pierwsza mialam jakies niecale 3 tyg temu ale moze na poczatku tak jest ze jest nieregularnie niewiem w sumie
a z obiadem juz mam 2 dzien luz bo mam dala konradowi wielki sloik bigosu wiec on je bigos a ja jak zwykle piers z kurczaka z jakas marchewka i kasza a wogole wiecie jak mi slina ciekal na ten maminy bigos a tu ni chu chu nie wolno 😞

• Mamusia
noo probuje probuje dzis nawet mam zamiar zjesc pomidora 😜 oczywiscie plasterek a jutro trochce mandarynki a co tam 😜 no i kotleta smazonego na masle bez panierki tez juz jadlam i nic malemu nie dbylo ale najbardziej mi zal moich ulubionych warzyw np fasolka szparagowa wlasnie kapusta w kazdej postaci, groszek zielony i tym podobne ktore nie sa wskazane 😞 bo bez frytek i innych ciulst jestem spokojnie w stanie sie obejsc