Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
A u was jak tam przygotowania do swiat ty wszystko bedziesz sama robic? chyba nie??

hmm ja jeszcze nie czuję ,że to święta 😉 a tak jak kiedyś pisałam jak będziemy mieszkac sami to będe sama święta szykować 🙂 jak na razie nie wpierdalam się do teściowej jak ona do nas 😉

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aha no tak pisalas faktycznie wiesz u mnie pamiec zajebista tylko krotka strasznie 😜
My na szczescie jedziemy do moich rodzicow bo tescie u siebie w Gorzowie beda i przyjada dopiero na poczatku stycznia na chrzciny 🙂 Pojedziemy do moich juz w czwartek i pewnie wtedy jak bede kroila warzywa na salatke i i lepila pierogi to naprawde poczuje ze zaraz swieeta 🙂

• Mamusia
hej coteczki wpadlam si przywitac bo chyba znow nie dzis nie bedzie
Moja mamuska wpadla wczoraj pod samochod 🤢 🤢 😞na szczescie w nieszczesciu jest w jednym kawalku nawet nie ma nic zlamane ale jest w szpitalu na obserwacji bo rozwalila glowa przednia szybe 😮 😮wiec tocud i dziekuje Bogu ze nic powazniejszego sie nie stalo ale co stresa przezywamy to nasze a tata najabardziej bo wszystko sie dzialo na jego oczach 🥴 🥴
Sorki ze tak smuce od rana ale komu mam sie zalic jak nie wam moje szprotaski 😘

• Mamusia
hej dziewczynki na wasze wsparcie zawsze mozna liczyc kocham was za to 🙂 😘 😘 ☺️
No niech sie ten rok konczy bo normalnie jest tak pechowy dla mojej rodziny ze szok ja nie wiem czemu ale tak moj chrzestny ma bolerioze ostatnio dowiedzial sie z e zaatakowala mu juz mozg, moja jedna babcia miala w tym roku odjeta pies(rak) i sa przezuty niewiadomo co dalej, moja ciocia (51 lat) ta o ktorej pisalam od pazdziernika zeszlego roku w spiaczce moja druga babcia juz nie wie kim jest bo alzhaimer postepuje w strasznym tempie, tesciowa cukrzyca a szwagier z rurka w gardel do konca zycia z cukrzyca i bez polowy trzustki ehhh normalnie Aleksander jest jednym jedynym Promyczkiem sczescia w naszej rodzinie
A na dodatek Konrad ostatnio sie jakos zmienia ciagle sie wydziera chodzi nabuzowany, jedzie po mnie jak po lysej kobyle i nic tylko co chwila rycze 😮 🥴 😞

• Mamusia
Marta to ,że twój się tak zachowuje to normalne dla niego jest to nowa sytuacja 🙂 a w dodatku jeszcze Alek miał te bóle brzuszka placz dla faceta to jest zbyt trudne 😉taki z niego gatunek
nic się nie martw 🙂 a jeśli chodzi o te wszystkie choroby to nie zazdroszczę bo każdy na waszym miejscu by się załamał bo gdzie nie spojrzeć tam komuś coś dolega 😉 moja babcia miała raka w piersi na szczęście bez przerzutów ale jak ją coś zaboli to zaraz sobie wmawia ,że to rak się oddzywa 😁 ja zawsze jej mówię ,że raka to ma w mózgu 😁(w żartach oczywiście)

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
moj tez mnie wkurwia bo wcale mi nie pomaga 😞dupek jeden chciał dziecko a teraz mu wszystko wisi 😠 😠 😠

ty też się słoneczko nic nie martw 😘 😘 😘 masz buziaczka ode mnie 🙂 my kobiety jesteśmy silne i nasz gatunek zawsze przetrwa 😁

• Mamusia
Mdzia ale to nie jest wytlumaczenie ze nowa sytuacja jest tak sao nowa dla iego ajk i dla mnie a ja naprawde sie staram zeby mial posprzatane, ugotowane, wyprane a jemu jeszcze wszystko przeszkadza. Zajmuje sie malym ale nie wstaje do niego w nocy, wysypia sie a ze wiecej obowiazkow? no co on myslal ze bedzie ih mniej chyba zdawal sobie sprawe z tego ze jak pojawia sie dziecko to obowiazkow i wyrzeczen przybywa anie ubywa aa szkoda gadac coraz czesciej mysle ze on mnie juz nie kocha i jest ze mna tylko dla dziecka wczoraj mi powiedzial ze go slabie i wogole pare innych rzeczy mowi ale nie bede ich tu cytowac zreszta ma do mnie zal o to ze sie dopiero 2 razy kochalismy i ze po co biore tabsy skoro sie nie bzykamy, chuj ze do tanga trzeba dwojga a jak on zasypia w stolowym to ja nie bede dziecka zostawiac i leciec mu dobrze robic bo muj sie tak podoba

• Mamusia
magda123 napisał(a):
no ja cię rozumiem ,że masz wszystko na głowie,i chyba każda na twoim miejscu by tak mówiła ,ale nic nie poradzisz może się kiedyś obudzi twój ,żeby ci trochę pomóc

taa chyba jak go porządnie coś w głowę uderzy 😁dośc smutasów Gogr coś sie nie odzywa i martwie sie o Nią bo to do niej nie podobne 🤨

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
Mdzia ale to nie jest wytlumaczenie ze nowa sytuacja jest tak sao nowa dla iego ajk i dla mnie a ja naprawde sie staram zeby mial posprzatane, ugotowane, wyprane a jemu jeszcze wszystko przeszkadza. Zajmuje sie malym ale nie wstaje do niego w nocy, wysypia sie a ze wiecej obowiazkow? no co on myslal ze bedzie ih mniej chyba zdawal sobie sprawe z tego ze jak pojawia sie dziecko to obowiazkow i wyrzeczen przybywa anie ubywa aa szkoda gadac coraz czesciej mysle ze on mnie juz nie kocha i jest ze mna tylko dla dziecka wczoraj mi powiedzial ze go slabie i wogole pare innych rzeczy mowi ale nie bede ich tu cytowac zreszta ma do mnie zal o to ze sie dopiero 2 razy kochalismy i ze po co biore tabsy skoro sie nie bzykamy, chuj ze do tanga trzeba dwojga a jak on zasypia w stolowym to ja nie bede dziecka zostawiac i leciec mu dobrze robic bo muj sie tak podoba

no właśnie o tym mowa facet po prostu myśli ,że po porodzie będzie się dalej tak samo często bzykać jak przed 😁 ale niestety czasem siły brak ale oni tego nie rozumieją bo myślą fujarką

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
no ja cię rozumiem ,że masz wszystko na głowie,i chyba każda na twoim miejscu by tak mówiła ,ale nic nie poradzisz może się kiedyś obudzi twój ,żeby ci trochę pomóc

taa chyba jak go porządnie coś w głowę uderzy 😁dośc smutasów Gogr coś sie nie odzywa i martwie sie o Nią bo to do niej nie podobne 🤨

gogr na pewno sprząta szykuje do świąt 🙂 w niedziele wieczorem napisała dobranoc 🙂 więc jest ok. zapracowana jest dla tego rzadko zagląda na forum 🙂

• Mamusia
sperma do mozgu bije i tyle a ja naprawde po calym dniu jak maly jest marudny i ie spiac wiecej niz 3,4 godz w nocy naprawde padam w locie do poduszki 😞 aaa wlasnie koniec smutasow jest jak jest najwazniejsze ze dzieciaczki ammy zdrowe 🙂kiedys strasznie przezywalam kazdy jego wybuch zlosci teraz tez ale jakby mnij mnie to juz obchodzi bo mam syna ktory mnie kocha bezgranicznie z wzajemnoscia i chocby chuj na cuju stawal i kaledy gwizdal tak apropo swiat 😁 😁 😁 to on jest number one najwazniejszy pod slon=ncem i kocham go najmocniej na swiecie 😜 🙃 🙂))))

• Mamusia
oczywiscie ze jestescie bo wy mnie na to myslenie naprowadzacie pipki kochane 🙂)) 😘 😘 😘 ale rozmawialam z mamusia i od razu mi lepiej bo slyszalam jej glos i wiem i czuje ze bedzie ok i zadne cholerstwo jej sie tam w glowie nie zrobi 🙂) a popoludniu do niej jade i ja przytule to dopiero bede miala lepszy humor
MAdzia ja jestem wieczna optymistka i mimo trudnosci klopootow zawsze staram sie znalezc jakis pozytyw chocby maly ale jednak 🙂