Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja kraka tez wpierdzielam ale wiesz wole z frytkami nie ryzzykowac ale ostatnio jadlam szarlotke z kulka lodow jakisc ajerkowych czy cos w tym stylu nie wiem bo to w galerii jak bylismy sobie zamowilismy 🙂 aahaa Goska wiesz ze u nas w tym zadupialym jastrzebiu w koncu postawili te fotele masujace o ktorych pisalas ale oczywiscie musialam urodzic zeby je wstawili nie mozna bylo jak marta w ciazy byla obolala 😁 ciulasyy

• Mamusia
a ja dzis nic nie robie chyba nawet obiad oleje no chyba ze maly bedzie spal jestem wypluta bo z sob na dzieele spalam jakies 3 godz i z wczoraj na dzis to samo bo malego od 2 dni meczy kupa w nocy i jeczy i stelka a zeby tego byo malo dostaje czkawki i go strasznie wkurza i trzeba go nosic ehhh ale nie smuce juz 😜
Wczoraj pjechalismy z moim tata i Konradem po choinke i kupilismy piekna jodelke 🙂 🤪 dokupilam pare bombek i lancuchow i juz sie nie moge doczekac az bedziemy ja z Aleczkiem ubierac 🙂))

• Mamusia
Madziu ja mam taki probiotyk co sie biogaia nazywa i jest w kropelkach lekarka mi go polecila ale musiaabym mu zapobiegawczo codzien dawac a nie chce go faszrerowac ale jak dzis tak bedzie mial to mu dam tylko one nie zawsze pomagaja
A reka mamusi dziekuje dobrze ma jeszcze takie twarde gdzie ma szwy (na poczatku dlon po wewn stronie) tylko jeszcze ja boli lekarz powiedzial ze jeszcze i pol roku oze ja bolec zanim dojdzie do siebie bo jednak to bylo otwierane czyszczone tam w srodku wiec ma prawo bolec ale tak okej 🙂