Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
madziara co znaczy
_moje oksy na lato??
ja dzis tepa bruneta jestem i musisz mi wyjasnic 🤢 😜

tak myślałam ,że ty jako jedyna nie bedziesz wiedzieć o co chodzi 😁 😁 to znaczy ,że jak będzie upalne lato to zamiast wam pisać ,że mnie słońce oślepia to wkleje 😎

• Mamusia
😘 😘 😘 😘
Gosia przyznaj sie ,że zaspałaś bo w nocy na byku szalałaś 😁 😁 czemu do ortopedy?? coś ma z nóżkami młody??
Marta ja tak jak co dzień wyspana na pół 😁 bo jak spac z facetem w cyckach 😁 mało tego w dodatku niepełnoletnim ☺️ chyba mnie nie wsadzą do pierdla za to?? 🤨 jak myślicie

• Mamusia
haha jasne siły nie miałaś 🙂 a ja nie byłam na tym 😉 położna stwierdziła ,że profilaktycznie żeby go szeroko pieluchować 😉także myślę ,że będzie ok .z twoim księciuniem 🙂 a jak tam Adrianek postawił coś w związku ze swoją dwumiesięcznią ??

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
heheh niech sie uczy od najmlodszych lat hehehe ale mysle ze sztuczna go nie przekbacisz i on sie i tak i tak kapnie bo wiesz ze WSZYSTKIE sztuczne sprzety nie zastapia tych prawdziwych 😜 😁 😁 😁:
Gosia powodzenia 🙂

wiesz co to była moja ostatnia nadzieja 😉 a ty ją zgasiłaś 😞

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
😁 😁no widzisz zawsze sa jakiej jasne strony 😁 😁 😁 kurde to moze pojde z toba bedzie ci razniej a i mi ise opal przyda bo do rodzicow na swieta jedziemy to bedziemy mieli "wkupne" 😁 😁

hahaha wiesz ciebie to mogą do domu nie wpuścić ale Alka zawsze więc on wkupnego nie potrzebuje 😁 😁 😁 a po za tym za co chcesz iść?? bo ja za spanie z nieletnim na cyckach 😁 a ty??