Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
...123 napisał(a):
tak kurcze ja byłam przygotowana że bedzie cieżko ale wiesz moją historie znam i sie już troche przyzwyczaiłam do niej ... ale słuchać tych innym pierwszy moment straszny ale potem to na prawde pomaga

dobrze ,ze poszłaś na taką terapię przynajmniej nie jesteś sama 🙂

• Mamusia
hej laski 🙂 ja od rana ganiam maly w koncu zasnal wiec przepralam jego rzeczy bo jakos nie umiem sie przekonac do prania ich w pralce 😜 a ta o dziwo zadzialala Konrad mistrzunio naprawil uff bo wydatek na pralke przed swietami nie bardzo mi sie widzial 🤪 teraz jeszcze lece posprzatc poki lotrunio spi a potem moze tu wpadne na chwile chociaz 🙂
Moja siostra ma dzis egzamin na prawko o 13 a na ulicach lodowisko masakraaa ale jak jest wieksza zdolniacha jak siostra to da rade 😜 🙂)))

• Mamusia
czesc laseczki ale zescie sie rozpisaly normalnieeee nie wiem czy nadaze z czytaniem 😁 😁 😁 😁
my juz nie spimy od wpoldo szostej tzn jeszcze tak dosypialismy ale mlody cisnal mega kupe i stekal i jeczal i sie nie dalo spac juz 😜
kupilam wczoraj pas poporodowy w koncuuu 🤪 i teraz sie sciskam i zaczynam ostro cwiczenia po pol godz dziennie jak maly bedzie spal i bede miala zaniedlugo talie osy 😜 😁 😁
Siorka sie wylozyla niestety ale 4 lutego ma nast i napewno zda tym bardziej ze nasz tato ma tego dnia urodziny to mu prezent zrobi 😜 🙂
WSTAWAC!!!!!