Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

w poniedzialek mam nastepna kontrole to bede wiedziala ile teraz ma
chociaz nie powinno byc zle bo juz nie wola o jedzenie tak czesto teraz zjada cztery butelki wczesniej chyba tyle potrzebowal

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

opowiem wam co moj smyk zrobil przez weekend
Moj Nico ze znajomym grali na ps3 maly sie wpatrzyl i z takim zawzieciem przezywal ta gre ze musialam go zabrac do sypialni 🤪 🤪 🤪

niema mowy bedzie mial trzy latka a jego swiat zatrzyma sie na grach i komputerach a u nas jest w czym przebierac bo mamy ps2i3 wii gameclub i dwa komputery jak maly zacznie chodzic to wszystko powynosze z domu

nie mowie ze nie dam ale skoro on ma trzy miesiace i z taka pasja przezywa glupia gre to nie pozwole zeby mi sie uzaleznilo od tego
mam przyklad na mojej siostrze u niej liczy sie tylko telewizor od rana do wieczora siedzi i oglada glupoty a popros ja zeby posprzatala albo poszla na zakupy to tak ci nawymysla ze odechce ci sie wszystkiego

moja siostra ma juz 26 lat mama nie zdolala jej oduczyc bo duzo pracowala a durny kierownik kazal jej wybierac albo dom albo praca
niewiem co go interesowalo bo jak zmienialy sie postacie to na niektore sie darl tak jakby mu sie nie podobaly a kilka mial co siedzial cicho z zacisnietymi ustami

gosia2301 napisał(a):
NO TO SUPER GRATULACJE 🙂a z kim małego bedziesz zostawiac?

na godzine bedzie przychodzila babcia az nico wroci z pracy a ja bede chodzila tylko na popoludniowki tutaj nie robia problemow jak jest dziecko

magda123 napisał(a):
no to gratulacje a jako kto??

przy tasmie pakowanie mrozonego jedzenia
uratowalo mnie swiadectwo pracy z poprzedniego zakladu a to jest podobne zajecie tylko poprzednio bylam operatorem maszyn i bardzo bym nie chciala zeby mnie znowu uczyli na operatora