Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej dziunie kochane 🙂)) 🙂
Co do wczorajszej waszej rozmowy Goska to tzw baby blues i ja to mam do teraz juz mniej ale nadal mam podobne odczucia jak ty ale to minie zobaczysz kochana nie doluj sie chociazna swoim przykladzie wiem ze to trudne bo ja mam zajebisty dzien a przyjdzie wieczor i zmeczona calym dniem zaczynam plakac albo co goprsza wyzywac sie na moim a potem klotnie trwajace kilka dni z tego wylaza :/

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jla super ze Alcio przesypia ci cala nmoc moj lotrunio ma juz stale pory za to zasypia o 22 jak godzina policyjna 😁 😁budzi sie o 2 potem po 4 a potem kolo 7 🙂wiec juz ie jest zle jeszcze mi sie marzy ze wylaczymy ta godzine 4 i bedzie gites 🙂 bo jak on sie o tej godz budzi na drugie jedzonko to mu sie gadulec zalacza heheh

Mortishia24 napisał(a):
hej dziunie kochane 🙂)) 🙂
Co do wczorajszej waszej rozmowy Goska to tzw baby blues i ja to mam do teraz juz mniej ale nadal mam podobne odczucia jak ty ale to minie zobaczysz kochana nie doluj sie chociazna swoim przykladzie wiem ze to trudne bo ja mam zajebisty dzien a przyjdzie wieczor i zmeczona calym dniem zaczynam plakac albo co goprsza wyzywac sie na moim a potem klotnie trwajace kilka dni z tego wylaza :/

Ja się z moim nawet nie kłócę.. Staram się nie przelewać mojego humoru na chłopców i Grześka.. Ale kiedy tylko nie ma ich na horyzoncie beczę.. ehh.. nawet nie wiem jak napisać to co czuję, żeby nie wyjść na potworną egoistkę... żeby mi nikt nie zarzucił, że wystarczyło uważać a dzisiaj nie miałabym dzieci.. Bo to nie o to chodzi - kocham ich ponad wszystko, życia sobie już bez nich nie wyobrażam. Ale myślałam, że pojawienie się w moim życiu rodziny nie zabierze mi wielu innych przyjemności, za którymi tęsknię.. Moje życie ograniczyło się do domu. cała reszta stała się szara i niedostępna. Chce mi się palić. Ostatnio cały czas myślę o tym żeby zapalić... w ten sposób wróciłabym sobie część siebie.. Dawnej siebie.

No i znowu ryczę.. Biorę się za pisanie p[rac.. zjazd się zbliża wielkimi krokami a ja dalej w dupie:/ niech to się już skończy! 😞

• Mamusia
Gosiu to zdrowy egoizm i ja wiem o czym mowisz i czuje bardzo bardzo podobnie jak ty wiec nie zarzucaj sobie ze jestes zla bo twoje uczucia w tym momencie sa calkowicie zrozumiale i uzasadnione buzki gorace na poprawienie choc troszkie tego dupiatego samopoczucia 😘 😘 😘 ☺️