Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej piekniusie mamusie 06:47 wstawac babolee!!!!!!!
kurde ja od piątej nie śpie,obudziła mnie lejąca sie z kranu wodaaaaa.Moje starsze dziecie mylo termos ,a ja myślalam,ze to wodospad.Chłopak jak wroci z pracy to go uduszę.
Miłoszek od 22 giej jeszcze spi,a ja za chwilke będe nieprzytomna.
Widze,ze juz Marta po chrzcinach jesteś,a ja mam z tym problem 😞
Lece ,moze jeszcze dziś wpadne buziaki

• Mamusia
hej ciotki klotki ja na chwilke 🙂 po chrzcinach super maly wyl troche na poczatku ale potem przy oltarzu spal w najlepsze i tylko go troche ruszyla woda lejaca sie poo glowce i spal dalej 😜 🙂ja sie wzruszylam chrzestni sie super spisali i wogole bylo super potem pojechalismy do mnie do pracy bo zarezerwowalam sobie bankietowke zjedlismy obiad, wypilism,y kawke herbatke, pocykalo sie zdjecia Aleks troche se pogaworzyl z kuzynekiem Przemusiem(3 miesiace starszym) no i wrocilismy zmeczei do domku 🙂
Maritko jaki macie problem? Ksiadz robi problem czy o chrzestnych chodzi?
Gosiula ty za nianke widze robisz to ja ci wysle Alurka paczka na jakis tydzien coo?? 😁 😁

• Mamusia
PRZYSYŁAJ MARTA 😁ALE MAM WNERWA NORMALNIE ZARAZ WYBUCHNE MOJ SYN TAKIEJ HISTERII DOSTAŁ U LEKARZA ZE GO NIE ZASZCZEPIŁA BO TO SZCZEPIONKA DO PICIA 😠 😠 😠PORTEK SOBIE UBRAC NIE DAŁ DARŁ SIE JAK OPĘTANY NORMALNIE NIE USPOKOIŁAM GO DOPIERO W WOZKU ZASNĄŁ 😮 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
magda123 napisał(a):
już mu przekazuje 🙂 a u was co tam czemu tak plakał stało sie coś w przychodni??

wystraszył sie dziewczynki bo leżał na przewijaku a przyszła mama z taką na oko 1,5 roczną dziewczynką i postawiła ją na stojąco na przewijaku obok 😮i to Go tak wystraszyło 🤢kurde nie wiem ale wydaje mi sie możliwe każde dziecko inaczej sie rozwija i moze Kamilek bedzie maił pierwszą trójeczkę 🙂