Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
maluda napisał(a):
magda123 napisał(a):
hahahaah ja z moim księciuniem piszę 😁 😁 😁
a co do seksiku to nie było wczoraj ale za to w piątek 😜

a masz jakieś tablety anty....?
jo sie boja ja k ognia 😞 😞

nie mam 😜
a jeśli chodzi o przedszkole to wróciła ze mną do domu przecież sama nie będzie siedziec 😉

• Mamusia
maluda napisał(a):
magda123 napisał(a):
dziewczyny ale sie dzisiaj wqurwiłam zawiozłam małą do przedszkola a tam żadnego dziecka bo ferie i matki dzieci nie oddają 😠 przedszkole czynne bez dzieci no nic tylko pochlastać
zostawilaś samo dziecie Gosiu??

chyba Madziu 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Maluda gratulacje i caluski dla Miloszka od cioci Marty moj wszystko to samo oprocz spania cala noc 😞 ale meczy go brzuszek czesto i slysze ze ma wzdecia a nic takiego ni e zre masakra pochlastac sie idzi dzis w nocy tylko 5 razy wstawalam 😞 a sa dni fajne ze budzi sie tylko o 2 i spi do rana i wez tu czlowieku badz madry 😠

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
Maluda gratulacje i caluski dla Miloszka od cioci Marty moj wszystko to samo oprocz spania cala noc 😞 ale meczy go brzuszek czesto i slysze ze ma wzdecia a nic takiego ni e zre masakra pochlastac sie idzi dzis w nocy tylko 5 razy wstawalam 😞 a sa dni fajne ze budzi sie tylko o 2 i spi do rana i wez tu czlowieku badz madry 😠

każde dziecko inaczej się chowa 🙂 moja Angelka jak skończyła miesiąc przesypiała całą noc zasypiała o 22 i wstawała 6-7

• Mamusia
juz spoko ma jeszzce lekkie zawroty glowy ale bierze tabletki siedzi na l4 i chodzi grzecznie do swojej lekarki na "przeglady" za to z moja babcia coraz gorzej alzhaimer ja powoli zjada 😞 juz nawet na chrzcinach nie kojarzyla gdzie jest tylko caly czas do Alusia zagadywala ze sliczny chlopiec a petem alek byl na rekach u chrzestnego a ona do pustego wozka gadala 😞 wicie jakie to jest t=straszn tak na to patrzec ja nigdy z na zzyta jakos nie bylam ale babcia to babcia

• Mamusia
magda123 napisał(a):
maluda napisał(a):
magda123 napisał(a):
dziewczyny ale sie dzisiaj wqurwiłam zawiozłam małą do przedszkola a tam żadnego dziecka bo ferie i matki dzieci nie oddają 😠 przedszkole czynne bez dzieci no nic tylko pochlastać
zostawilaś samo dziecie Gosiu??

chyba Madziu 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

hehe ,bo ja nie patrze na login tylko na foteczki Wasze i mi sie pojeba....