Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

czytalam na temat konca swiata bo jestem ciekawa jak tym razem ten dziadek tlumaczy sie z drugiej pomylki
jeste napisane ze koniec swiata sie zaczol i to nie jest jeeeeeeeb i juz koniec bedzie nastepowal po malu ale kity!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja jednak wierze w nauke i w przyszlym roku ma byc przekierunkowanie ziemi ktore nastepuje co 12tysiecy lat i to wydarzenie spowodowalo nasza biblijna powodz

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ehh masakra wogole pogoda jakas do dupy sie robi cholera wie czy sie ruszac z domu :/
a w sobote ledwo dobieglam do kaltki i ledwo wnioslam wozek do domu a tu oberwanie chmuty normalnie szczescie jak nie wiem a Alek ostro dalej spal jak ja zasapana juz pod gore do bloku lecialam bo juz ostro kropila 😁

magda123 napisał(a):
Iza to faktycznie możesz mieć szybko koniec świata w domu 😁 😁 jeszcze zażąda rozwodu od Ciebie jak się pobierzecie 😁

moj ma tak krotka pamiec ze pewnie zapomni ze chce sie hajtac ze mna

Mortishia24 napisał(a):
Gocha super ze Adik powoli przesypia nocki a jak sie budzi to moze zamiast mleczka w nocy daj mu herbatke moze stwierdzi ze dla niej niewarto ise budzic 😁

moj sie zaczol budzic w nocy i daje mu herbatke albo sok dla maluchow i ciagle sie budzi chyba stwierdzil ze jednak warto na picie sie budzic

magda123 napisał(a):
hmmm Iza to trzeba mu delikatnie przypomnieć 🙂

np. czy ty nie miałeś się hajtnąć ze mną??
albo to kiedy się hajtamy?
ewentualnie za dwa tygodnie mamy datę ślubu nie zapomnij 🙂

powiedzial ze za piec lat wezmiemy slub wiec ja na to ze nie pamieta co ma jutro zrobic a planuje na za piec tat najprawdopodobniej do konca zycia juz sie nie hajtne

magda123 napisał(a):
heheh moja Angelka jak była mała i wstawała w nocy to miała butelkę w łóżeczku i sama ją brała i piła w ten sposób mnie nie budziła 🙂 ale ja i tak wstawałam sprawdzić czy się przykryła 😁

no tak instynkt matczyny hihihi