Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

u mojego widac jedynki gorne i dwojki dolne ale jeszcze nic sie nie wybija i czekamy
niewiem czy wam pisalam maly ma plame na karku tak jak jego tata to samo miejsce i ksztalt za cholere go sie nie wyrzeknie
wczoraj bylismy w urzedzie i bez problemu moge zmienic malemu nazwisko w pl musialabym zrobic to sadownie dobrze ze tego nie zdarzylam ruszyc i ze pomyslalam zeby odrazu tu sprobowac teraz czekamy az przyjdzie pozwolenie i lecimy malego przepisac na mojego

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej babiszki 😘 😘 😘 😘

mój przyszedł z pracy o 6:20 a ja rano wzięłam młodego na spacer do przedszkola 🙂 jak przyszliśmy dałam mu mleczko i zasnął mój kochany łotr 🙂 i obaj śpią ja już obiad zrobiłam i mi się teraz nudzi 😉 co tam?

i polozna mowila ze to od porodu i mu zejdzie ale nie zeszla 🙂 jego siostra ma u nasady wlosow na czole ale wlosy dobrze ja zakrywaja a jej dzieci nic takiego nie maja tylko moj maluch jak narazie ja odziedziczyl

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
jestem ciekawa kiedy mojemu to zejdzie teraz mam wyautowany aparat ale jak go naladuje to jak bedzie spal to zrobie zdjecie tego czegos na glowce na dkarkiem
Hej Madziulko 😘 😘ogladnleas do konca? bo ja padlam przy ostatniej reklamie 🤢

tak oglądałam do końca 🙂 Ewka poszła w góry z doktorkiem poszła lawina i znaleźli dwie osoby podejrzewają ,że martwe i do Bartka zadzwonił ten kolega ,że Ewka poszła w góry i na tym kurwa koniec 😠

• Mamusia
Gosia a nie umiesz go dselikatnie "zmusic" bo ja robie tak ze jak on rzadko bo rzadko ale jednak czasem nie chce zasnac to sie klade kolo niego on ryczy ze nie chce ale ryczy bez lez oczywiscie wiec ja wstaje wychodze on dalej ryczy wracam klade sie on sie wtula chwile jeszcze jeka , polka i zasypia wiem ekstrema ale dziala 😜 😜

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):
czytalam ze znow o 6 z pracy wrocil ojj sie narobi chlopaczysko a moj po 9 narzeka no ale moj pracuje umyslowo za trzech wiec ma prawo byc skolowany

każda praca czy fizyczna czy psychiczna jest męcząca 😉

dokladnie a np ja czasem po 13 h w pracy fizycznej za barem mialam jeszcze powera isc na piwo wieczorem albo wogole posiedziec gdzies na dworze na lawce