Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej babole 🙂

ja powiem wam że jak Aleks miał krew pobieraną to z rączki mu pobrały ale on wypasiony aż tak nie jest wiec łatwo było im tą żyłkę znaleźć, tylko długo trwało bo na dwa badania brały.. więc swoje się też napłakał.. najgorzej wspominam rentgena główki.. tam wiadomo nie można się poruszyć a jak tu zakazać niemowlakowi się ruszać niemożliwe wiec musieliśmy go trzymać ja rączki nóżki i tułów a Ł trzymał główkę a ze Aleks miał uraz potylicy to tylko za bróde i weż tu jedną ręką główke za brudke trzymaj raz prosto a raz z boku poprostu masakra wtedy był krzyk niesamowty łzy jak grochy a my musielismy stac twardo i nie dac mu sie ruszyc masakra;(

co do wyników to pomimo ze mój ma lekką anemie i żelazo zaniżone nic mu nie przepisali powiedzieli że to naturalne u dzieci między 6 a 18 miesiącem życia.. kwestą było czy zacznie znów jeść czy nie gdyby nie zaczął czekały by go kroplówki teraz mamy zalecenie co dwa tygodnie kontrolować mu wagę ostatnio ważył 7400 zobaczymy ile będzie ważył teraz..

Tak jak mówisz Marta zobaczy się co powie lekarz ja na necie znalazłam wtedy tylko to http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/Jak-odczytac-wynik-morfologii-krwi_35295.html i sie nakręcałam ale według lekarza badania nie wyszły tak źle.

amerykanski kaznodziej przepowiedzial koniec swiata na sobote 21 maja o godzinie 18 obliczenie tego zajelo mu piec lat
z mama to czytamy i sie smiejemy

• Mamusia
babolki ja nie wiem co mojemu jest zupki je piąte przez dziesiąte i jest bardzo płaczliwy dzisiaj 🤨i biedak się uśpił przed 18 i śpi teraz i chyba go nie będę budzić ,bo mi go szkoda 🤨

a co tam u was ?

AHA I ŻADNEGO KOŃCA ŚWIATA MA NIE BYĆ BO JA CHCĘ WYCHOWAĆ MOJE BRZDĄCE I DOCZEKAĆ KOMUNII WESEL I WNUKÓW 😁 TAKŻE TEN CO LICZYŁ 5 LAT NA PEWNO SIĘ POMYLIŁ I NIECH ZACZNIE LICZYĆ JESZCZE RAZ 😜

przepowiedzial koniec swiata na 2004 rok wiec i teraz nic nie bedzie
ale przynajmniej to jest zabawne
mojemu znowu sie ulewa i nawet mu zupki nie dawalam dzisiaj

ha! Marta możesz życzyć smacznego codziennie 😁 bo ile razy to zrobisz mi udaje się w spokoju coś zjeść 😘 😘 😘 haha
oklask masz za to:P
wpadłam się przywitać, idę prasować i biorę się za pisanie więc będę zaglądać 🙂

aaa... zamówiłam materacyk do łóżeczka Matikowi.. tydz temu, kurierem.. i nie ma jeszcze:/ i dopiero wczoraj patrzę na ko0mentarze u babki co zamawiałam a tam negatyw na negatywie:/ fuck! niby pozytywne też są ale nasza sytuacja zaczyna przypominać te opisane w negatywach... pisałam do babki na gg, maila i dzwoniłam na 2 nr tel.. zero odzewu 😠