Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
magda123 napisał(a):
o kurwa to naprawdę masz mało a na malucha tyle idzie 🤨 a gdzie żarcie?

ten miesiac akurat bo ise zbiegly rachunki wszystkie no ipare wydatkow nadprogramowych tak to mamy jakies 300,400 zl wiecej buheheh smiech na sali a zeby bylo zabawniej narazie pracyu dla mnie moj szef nie ma bo wzial zastepstwo ze sklepu na bar i ch.. po co ma placic jednej osobie wiecej?? 😞 a ja podpisalam wychowawczy do marca i moge go teraz po dzyndzelku polechtac

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
wiesz konrada brat zawsze nam cos rzuci to ja mu cos upichce w podziece to moi rodzice obkupia malego to tesciowie cos przesla i tak jakos zyjemy ale k.. kazda zlotowke dziesiec razy ehhh chuj znow rycze i rano ja bede kwazi 😞

nie rycz bo będziesz wyglądać jak kanał sueski z barką na oczach 😜

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
magda123 napisał(a):
ale sie na film wkurwiłam 😠 😠 😠 😠 😠 😠 normalnie szok i teraz muszę czekać bóg wie do kiedy ,żeby się dowiedzieć co będzie dalej

noooooooooooooooooo k.. mac a to ost odcinek tej serii nie????? ej wez co za gnojee

zawsze najciekawsze odcinki zdejmą 😠 😠 pewnie pomysły im się skończyły 😉

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):
wiesz konrada brat zawsze nam cos rzuci to ja mu cos upichce w podziece to moi rodzice obkupia malego to tesciowie cos przesla i tak jakos zyjemy ale k.. kazda zlotowke dziesiec razy ehhh chuj znow rycze i rano ja bede kwazi 😞

kocham cie pizdo wstretna 😁 😁:************** o szpilki sie zaczynaja ale chyba ide spac bo mam dosc tego dnia , tygodnia, miesiaca...

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
magda123 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):

kocham cie pizdo wstretna 😁 😁:************** o szpilki sie zaczynaja ale chyba ide spac bo mam dosc tego dnia , tygodnia, miesiaca...

oglądaj rozweselisz się

• Mamusia
Aleks spoko zdrowy poza tym ze wczoraj sie dowiedzialam ze to cos nad karczkiem na glowce to nie potowki tylko naczyniak plaski podobno mnostwo dzieci to ma i znika samo po paru latach ale mam to obserwowac na wszelki wypadek no i tak jak pisalam za ponad tydz jedziemy do katosow na echo serca bo miala mu zrobic po skonczonym pol roczku i mialam zalamke bo tam gdzie bylkam z nim w grudniu byl termin an grudzien 😮 a wczoraj bylam u mojej pani doktor i dost nr wlasnie do katowsow i tam na ost maja niezle nie?? 🙂