Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej bylam dzis z wynikami malego i tak z ciekawosci pokazalam pani doktor jego tyl glowki ma tam tekie male plamki czerwone raz bledsze raz ciemniejsze i okazlo sie ze to jakis cholerny naczyniak 🤢 😮teraz siedze i wertuje strony w necie bo jej to juz nie wierze bo powiedziala ze wszystko ok jakby bylo b.czerwone wrecz akrmazynow to do dermatologa a tak to nic z tym nie robic 🤨

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Marta jak nie wierzysz to idź od razu do dermatologa a nie nakręcaj się netem..
bez sensu się tylko zaczniesz stresować takie głupoty ludzie wypisują

• Mamusia
hej, zajrzałam przez przypadek 🙂

Mortishia, jeżeli to takie nieregularne plamki, tuż nad karkiem, to się nic a nic nie przejmuj - masa dzieci to ma 🙂 kiedyś się mówiło, że tak się objawia skaza białkowa, ale g..no prawda 😉 ja to mam, moja Aga to ma. Jest to w 100% niegroźne, o niczym złym nie świadczy. Chyba, że pojawiło się nagle i się powiększa. Ale jeżeli to jest od urodzenia i jest cały czas mniej więcej takie samo, to na prawdę nie ma powodów do obaw 🙂

• Mamusia
Dzieki Kwasiu uspokolilas mnie strasznie 😘 🙂 wlasnie znalazlam pare wpisow na forach iwlasnie widze ze duzo dzieci to ma i lekarka tez mowla zeby tylko obserwowac czy sie nie uwypukla i nie robi sie wrecz karmazynowe ale to jest takie samo mniej wiecej tylko czasem rozowe a czasem ciemniejsze ale tak to bez zmian mam nadziejej ze nic z tego zlego nie wyjdzie bo iwesz jak to jest zawsze cos "obcego" to powod do niepokoju 🙂

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
od 15 do 6 rano?? o kurwaa to lepsze niz moje firmowe imprezy i bankiety po 14 godzin 😮 😮
a gdzie twoj pracuje?

Marta jak jest sezon mój tak pracuje 😞 a sezon zaczyna się od kwietnia do końca września
a pracuje w hurtowni lodów i mrożonek 😉 na magazynie

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
o wyyy pizdyyyy jedne skoro jestescie tu we dwoie to pewnie siedzialyscie na mamusiach 😎 na przyszlosc dawaly byscie znac tu na forum nie zagladalabym tu co chwila jak ciul 😠 😠

ja tam zaglądam ale nikogo nie ma więc zaglądam tu 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
🙂dobranoc

ale jestes zabawnaaa 😁 😁 😁

dlaczego 😮 😁ide spac a Wy klachajcie padam na ryj

gocha gdzie twój teraz pracuje?

moj teraz robi w rafinerii wychodzi po 6 a wraca po 20 wiec nie narzekajcie pindy jedne za dobrze Wam co ja mam powiedziec 😞

• Mamusia
Gocha niestey ale wolalabym sie mniej z moim widziec ale miec kase a tak w tym m-cu po oplaceniu rachunkow zostalo nam 500 zl do zycia rozumiesz?? 500 PLN?? jak mi tyle na mlodego idzie nieraz a tu na trojke ehhh szkoda slow nie licytuje sie zreszta bo kazdy orze jak moze 😞