Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

przynajmiej nie musisz biegac osobno z kazdym dzieciaczkiem
ja ma 30 jak dobrze pamietam
ciekawe czy dieta malemu pomaga i nie tyje nadmiernie bo sie naslucham znowu

normalnie je ale mniejsze ilosci kaszka wykluczona oczywiscie najbardziej rozpycha zoladeka jak jest glodny to daje mu sucha pietke z chleba ciasteczko albo soczek i piec posilkow dziennie

• Mamusia
wrocilismy godz temu z laboratorium masakraaaaaaa 😮 🤢najpierw mu sie wkula w raczke a potem z igla w tej biednej raczce szukala zyly ja pierdole normalnie szok prawie tam zemdlalam z przerazenia dobrze ze mam ze mna byla bo chybabym sie rzucila na ta bogu ducha winna pielegniarke bo Aleks ma wypasione lapki i strasznie trudna znalezc zyle a potem i tak musiala mu z palca pobierac :9 biedactwo moje kochane ale wyszlismy stamtad zobaczyl dziadka i po chwili juz nie pamietal teraz spi moje dzielne bobsiatko boziuu jak ja nienawidze patrzec jak on cierpi 🥴 🥴

Marta my jutro na badania krwi..
tylko, że ja jestem przyzwyczajona.. bo Kubusia przez pierwsze 2 tyg życia skłuli chyba więcej razy niż mnie przez całe.. przeżyłam pobieranie z dłoni, rączki, stópki, główki.. jutrzejsze też przeżyję..
A powiedz mi bo wstyd się przyznać ale nie wiem ☺️ czy dziecko musi być na czczo? bo jeśli tak to Matik się wścieknie:/

• Mamusia
Gosia chyba nie ja bylam po 12 wiec raczej by mowily cosik bo przeciez Aleks tz by do tej pory nie wytrzymal 🙂 oni napewno inaczej robia potem ta morfologie 🙂 takze spokojnie bym go nakarmila na twoim miejscu zreszta ja nawet herbatke mu podawalam miedzy zyla a paluszkiem bo sie darl

Magdzia mi babka kazała zrobić morfologię kontrolnie.. stwierdziła, że pół roku to czas odpowiedni na kontrolę..
Ale Kubie nie robiłam na pół roku morfologii.. więc pewnie zależy od lekarza 🙂