Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
Iza ale liczy się chociaż to ,ze dali 🙂
i co ci babka powiedziała jak zadzwoniła?

ze sie umowi na termin i juz to zrobila przyjdzie o 14 na pol godziny i wysla babke ktora zna angielski bo moj jeszcze w pracy bedzie zajecia beda trwac pol godziny zobaczymy jak to wyglada wszystko i co malemu bedzie robic

• Mamusia
leci czas...

co tam laski? ja właśnie sprzatanie męczę 😞 kurna.. nawet nie wiecie co ten łobuz Kuba mi zrobił 😞 wylał tran na materac.. nasz! (jego to pół biedy by było bo jego kosztował 60 zł a nasz 2000 😞) i teraz mi wszystko rybami jebie...
prześcieradło już kilka razy prałam w 90 stopniach i dalej.. cała sypoialnia.
materaqc właśnie będę próbować czyścić pianką do tapicerki:/ w ogóle nie mam pomysłu co z tym zrobić...

• Mamusia
Mi ALek wbil zebiska w nowe meble koloru venge i teraz mam na szafce takie trzy jasne zeby wydrapane 😠 no i tapety namietnie obrywa chyba bedzie trzeba wszedzie gladz pierdolnacv za przeproszeniem bo on ta tapete potem zjada 😠
a ostatnio dostal od spacerowej "cioci" milki waya zamnkienitego do raczki to se mysle a niech se trzyma przeciez dopiero parowke zjadl a ten gad wygryz ten papier i wierdzielil kawalak czego efektem bylo rzygu rzygu w wozku na dworze 😁

moj nicki zjadl mapke i nic muj nie bylo oczywiscie tatulek nie dopilnowal chociaz nie wiem jak to mozliwe nie widziec ze dziecko je papier

nie bylo babki zadzwonila wczesniej ze sekretarka pomylila termin i okazalo sie ze byl juz zajety i przesunely na poniedzialek o 13 wkurzylam sie bo mialam isc do biura cos zalatwic i lipa bo czekalam na fizjo a ta zadzwonila ze nie przyjdzie

• Mamusia
kurde mam nadzieję, że w końcu przejdzie:/
już jest trochę mniej.. widać na szmatce jak ją płukałam i woda żółciutka jak tran:P
teraz się pokój wietrzy na ful.. co kilka dni będe go szorować różnymi specyfikami i może się uda w końcu 🙂

dobrze, że moi nie wbijają zębów w meble bo mój by się chyba wściekł:P a poza tym dębowe ciężko ugryźć 😁

• Mamusia
A co do ścian my na szczęście tapet nie mamy ale za to Kubuś konsekwentnie zmienia nam kolory 🙂 uwielbia malować i jak się mu papier skończy z jeszcze większą radością smaruje nam po ścianach 🙂 no ale nic... teraz będziemy mieć kolorowo a jak chłopaki podrosną strzelimy malowanie 🙂