Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
laski mlody w koncu zasnal ufff 😲ide ogarnac hcatulca siebie i jak jeszcze bede miala chwile to wpadne bo o 13 beda moi rodzice z siorka siorka zostaje z mlodym a oni mnie odwioza do pracy takze znow wszystko na leb na szyje ku... kiedys nogi pollamie hehehehdobrze ze mam krotkie to jest mnijesza szansa ze sie polpacza 😁 😘 😘 umnie przygotowan jeszcze nie ma beda w tygodniu przed roczkiem tzn kolo piatego szostego siodmego pazdziernika 😉

• Mamusia
hej Perełka 🙂 my z roczkiem jeszcze mamy czasu jak lasku bo my połowa listopada ☺️ ☺️ ☺️:P
a ząbki.. heh - masakra... dzieci powinny się już uzębione rodzić! 🙂

Gocha ja chyba też już wyjmę zimową kurtkę... na szczęście mniej więcej pamiętam gdzie schowałam 😁 😁

aaa to faktycznie macie dużo czasu na to hihi co do ząbków no jest czasem ciężko ale damy radę 😉 a co do zimowych ubrań yhhh młodzi już by chcieli wyciągać kozaki 😜 a heh pierwsze trzeba jechać je kupić no nie wyobrażam sobie tego z trzema urwisami 🤢 No nic nie zawracam Wam głów moją osobą trzymajcie się cieplutko 😘

Tak Gosiu my już po roczku w niedziele mu wypadło heh no ale nie było tak do końca super bo chory jest a zębów mamy 8 i idą dwa na górze 3-jeczki ,Jak miło że nie zawracam no normalnie padam z nudów mały śpi więc siedzę cichutko 🙂

• Mamusia
Perelka napisał(a):
Tak Gosiu my już po roczku w niedziele mu wypadło heh no ale nie było tak do końca super bo chory jest a zębów mamy 8 i idą dwa na górze 3-jeczki ,Jak miło że nie zawracam no normalnie padam z nudów mały śpi więc siedzę cichutko 🙂
ba widziałam nawet jaki piekny torcik zrobiłas 🙂oj to nie dobrze jak dzieciaczki chore brrrrrrrr teraz tak bedzie bo pogoda do bani 😞moj tez spi ide kawe sobie zrobic i wracam