Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Perelka napisał(a):
heh no tak to bywa jest co robić przy dzieciach mój też już powoli się przebudza niech się wyśpi bo w nocy mało spał widzę,że Was tutaj na forum też mało już zostało
Perelko nas tu zawsze garstka była w sumie 7 osób razem z przygarnietymi z listopada 😁

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

O właśnie bardzo dobrze to ujęłaś uzależnienie hihi ja nie patrze brrrr u nas mżawka pada ehhh ja mam trampoline na dworze i co teraz jak ja złożyć jak mokra czekam na słońce aż wyschnie i chowam ee a ten dalej śpi no szok.A Adrianek już coś drepta sam?

• Mamusia
jestem już 😉 byłam w biedronie a tu co?miły gość zawitał 🙂

ale mam nerwa poszłam po moją do pezdszkola a tam na drzwiach kartka ,że w czwartek zebranie obowiązkowe bo coś trzeba podpisać i nie ide pieprze to ja mam na głowie pakowanie a nie jakieś zebranie 😠 😠byłam w zeszłym tygodniu na zebraniu to mogli dawać wtedy do podpisu a nie .Ja nie mam nic lepszego do roboty tylko jakieś pierdoły

• Mamusia
zrobiłam wczoraj ale chujowo wyszło a teraz ładuje baterię jak mi się naładują to na pewno wstawie moje bohomazy 😉
moja też się zrobiła taka nieusłuchana ,że szok mojego Tomka to wcale nie słucha mnie tylko trochę 🥴 ale jest masakra ja jej mówię jedno a ona udaje ,że nie słyszy