Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
jula napisał(a):
pani magister jeszcze nie hehe jeszcze mi do pani magister brakuje gosiu dwóch lat haha ale dziekuje
a nie warzne czy magister czy nie gratulacje sie naleza ja tez nie mam magistra moze kiedys zrobie jeszcze 🙃

Gosiu jeszcze wszystko przed nami hehe 🙂

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jula napisał(a):
a to Adik mały no popatrz hehe to tez penie psoci jak juz sam biega hehe u mnie moze sam pojdzie do roczku bo widac chce sam juz ale jest leniwiec mały i sie boi za duzo razy bęc robi hehe
jak bedzie gotowy to pojdzi moj Kamil miał 13 miesiecy jak zaczał chodzic a mam kolezanke ktorej cora ma 15 miesiecy i tez chodzic nie chce tylko na tyłku jezdzi i idzie prowadzona za rece tylko wiec to od dziecka zalezy a nie od nas 🙂moj sie przebudza

• Mamusia
jula napisał(a):
no dokładnie heh moj narazie spi jak susełek, cicho ma to moze pospac półtora godzinki.. a ja mam ochote pojecahc dzis na grzyby hehe tak do lasu sie odchamic
oj ja tez bym pojechała ale u mnie to nierealne 😞jeszcze spiocha ale sie wierci dupcia moja mała 🙂

• Mamusia
jula napisał(a):
my bylismy jakies dwa tygodnie temu z Aleksem mój z małym łazil i co najśmieszniejsze znalezli razem najwiecej grzybów hehe w koncu mały odpadł heh i trzeba bylo wracac
a to mały grzybiarz super 😜ja tez kocham chodzic do lasu no ale teraz nie mam jak wielkie miasto chłop w robocie do wieczora i 2 dzieci na głowie 🙂no ale jak mały podrosnie to sobie to odbije 😆

• Mamusia
no takie sa głupie czasy Gosiu zeby człowiek przezył trzeba cos poświecic
tak jak moja tesciowa i jej mąz on robi za granica ona tu siedzi, a ona sama z 12letnia córką i na glowie całe gospodarstwo no a on jak wyjechał w sierpniu tak wróci dopiero na święta bo ludzi do zmian nie ma
ja bym zdechła chyba bo też nie lubie jak jestem sama w domu
mi teraz bedzie troszke lżej bo pozostanie opieka nad brzdącem ale tez bym wyszła do ludzi a nie siedziala na wiosce zabitej dechami gdzie jeden dom od drugiego w odleglosci kilometra.. zero lasu i same pola..
do najbliższego miasteczka 10 km haha

• Mamusia
jula napisał(a):
no takie sa głupie czasy Gosiu zeby człowiek przezył trzeba cos poświecic
tak jak moja tesciowa i jej mąz on robi za granica ona tu siedzi, a ona sama z 12letnia córką i na glowie całe gospodarstwo no a on jak wyjechał w sierpniu tak wróci dopiero na święta bo ludzi do zmian nie ma
ja bym zdechła chyba bo też nie lubie jak jestem sama w domu
mi teraz bedzie troszke lżej bo pozostanie opieka nad brzdącem ale tez bym wyszła do ludzi a nie siedziala na wiosce zabitej dechami gdzie jeden dom od drugiego w odleglosci kilometra.. zero lasu i same pola..
do najbliższego miasteczka 10 km haha
jej kurde to tez masz przeje..e mowisz ze wtakiej dziczy mieszkasz 😲kurde niby mam tu kolezanki pojde rano na kawe pogadam no ale dzien długi potem siedze sama jak ten kołek jak jest ładnie to na spacer wyjde ale wczoraj i przed wczoraj normalnie sie nie dało było tak zimno i tak wietrznie ze głowe urwac chciało 😞

• Mamusia
a no w dziczy...
u nas to pogoda od wczoraj w miare i słoneczko zaswieci a tak to identycznie wieje
łobuz mi si obudzil wchodze do pokoju a on przy komodzie i w szafkach szpera dziad mały
jest taki ze jak sie obudzi to czasem tak cicho jak myszka siedzi hehe

• Mamusia
jula napisał(a):
a no w dziczy...
u nas to pogoda od wczoraj w miare i słoneczko zaswieci a tak to identycznie wieje
łobuz mi si obudzil wchodze do pokoju a on przy komodzie i w szafkach szpera dziad mały
jest taki ze jak sie obudzi to czasem tak cicho jak myszka siedzi hehe
hehehe dobry agent z Aleksa 😁moj o dziwo spi juz 2 godziny 🤪wiec pewnie do 20 bedzie wariował juz bez zadnej drzemki

• Mamusia
oooo moj to nie dalej obowiazkowo co jakis czas drzemki jest 12 to jeszcze tak z dwa razy bedzie spał i pozniej 19-20 spanie

no patrz w ziemi mi w kwiatatch grzebie co za szatan i mowie nie wolno to za zasłony mi sie chowa gad mały ja mu nunu a on na mnie reką macha wyobrazasz to sobie? oj i po spokoju

• Mamusia
Hej ,nie dam rady nardrowbić mojej nieobecności.Takiego mam lenia,a tak wszystko TRZEBAA.
Tyle wiem z NK,ze Adrianek chodzi,no to gratulacje w końcu jesteś drugi w kolejce,tak wiec GRATULACJE dla malucha i mamusi.
Miloesz tak szaleje,nie ma hamulcow,jak sie zapędzi to leci.Myslalam aby kupić mu kask,bo już moje nerwy są nadszarpnięte.Strach przed tym aby sobie krzywdy nie zrobił,a guzów i siniakow jest OOOOO.Uwielbia nie trafiac w futryny,masakraaa.Goni kota,to wrzeszczy za nim,biedny kot już teraz słysząc krzyk ucieka w najgłębszą dziureeee 🙂 🙂

Wczoraj byliśmy u neurochirurga na kontroli.wszystko jest ok.Następna wizyta za pol roku.lekarz twierdzi,ze główka jest w normie i nie ma podstaw do strachu.Musimy teraz nadrobić niedobór witaminy D i stąd następna wizyta.
Posylamy buziole i guziole 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
jula napisał(a):
oooo moj to nie dalej obowiazkowo co jakis czas drzemki jest 12 to jeszcze tak z dwa razy bedzie spał i pozniej 19-20 spanie

no patrz w ziemi mi w kwiatatch grzebie co za szatan i mowie nie wolno to za zasłony mi sie chowa gad mały ja mu nunu a on na mnie reką macha wyobrazasz to sobie? oj i po spokoju
ALE CI ZAZDROSZCZE MOJ ZA CHOLERE SPAC NIE CHCE 😞

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
MALUDZIOR KOCHANA NO NARESZCIE SIE POJAWILAS 🤪 🤪 🤪

Gosia,wierz mi,ze mi sie kurde nie chcialo dotykac komputera,na jego widok robilo sie niedobrze 🙂.Ciągle latalam coś zalatwiac,wiecznie chcieli jakieś świstki,ciągle donosiłam i tak leciał tydzień,ktory poświęcałam urzedom.Teraz czekam na decyzje jak na szpilach

• Mamusia
hej Maludko,
Gosiu zmykam za tym szatanichem małym lazic bo nie da posiedziec zaraz pewnie glebe jakąs zaliczy. Boje sie bo jak włazi na kanapę to złazić przodem chce tyle razy go uczyłam żeby tyłem sie zsuwał ale nie..
no nic miłego dzionka buziaczki

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
nie uciekaj Jula 😞moj tez srednio 2 razy dziennie glebe zalicza nie wyrobi na zakrecie i płacz no ale coz poradzic jak sie nie przewroca to sie nie naucza 😞

Gleba,glebą ale ten moj HURAGAN wstaje i leci do przodu,a jak juz uda mu sie chodzic,to musi nie byc na widoku kota albo juz go nogi bola

• Mamusia
maluda napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
nie uciekaj Jula 😞moj tez srednio 2 razy dziennie glebe zalicza nie wyrobi na zakrecie i płacz no ale coz poradzic jak sie nie przewroca to sie nie naucza 😞

Gleba,glebą ale ten moj HURAGAN wstaje i leci do przodu,a jak juz uda mu sie chodzic,to musi nie byc na widoku kota albo juz go nogi bola
😁 😁 😁

• Mamusia
z chcecią bym posiedziała ale nie da szafki otwiera wszytsko wywala jak ksiązki dopadnie to porwie no i to szkło taraz piesek szczekajacy go zajął ale co bedzie dalej strach pomyslec najgorzej jak na krzesła sie wspina to tyle rrazy juz walnął na gleba a krzeslo za nim ze az strach.. dobra ide kochane heh bo az smiac mi sie chce jak mu mowie zostaw to sie patrzy udaje ze rece chowa ale za chwile jak nie patrze to grzebie dalej