Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

magda123 napisał(a):
mojego położy,łam do łóżeczka ale spać na razie nie chce choć ma małe oczy 😉 i mam w ciul prasowania a następne pranie się pierze 😉 ja to chyba jakąś praczką powinnam zostać 🤨

ja sie brzydko przyznam ze nie mam kiedy prasowac codziennie prasuje te ubranka ktore beda mi potrzebne wstyd sie przyznac ale brakuje mi czasu

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ale ja niemam kiedy brak czasu nick nie chce spac juz zadko chodzi spac teraz z nim tez walcze od godziny a on albo siada albo stoi w lozku krzyczy gada do tego sprztanie gotowanie i praca tragedia

ja sprzatalam zrobilam juz wszystko zostalo tylko kurze w salonie i malego i okna do umycia ale to juz robota dla mojego ja wysiadam a na 17 do pracy jeszcze musze
i oczywiscie u mnie zawsze cos od trzech dni mam problem z zatokami najpierw myslalam ze to alergia ale cieknie ropa z woda i boli czolo wiec to zatoki jeszcze tego mi brakowalo

• Mamusia
ooo k... pierwszy dzien barborek przeyty nie bede wnikac w szegoly bo az zall 😮 wrocilam o 24:30 do domu pozarlam sie o o z moim ajkbym k.. na balandze byla i chhh... wkurwiona ide spac a co 🤢
mam nadzieje ze wam moje kochane pipeczki minal ten dzionek lepiej do jutra moze do poludnia uda mi sie wpasc na jakas herbatke 😜 muaaaaaaaaaaaa 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘