Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
sweety napisał(a):
moja siora zatrzymala sie w rozwoju na etapie 12 13 roku zycia bardzo ciezko przyjmuje do wiadomosci nowe informacje

ale to zatrzymała sę na tym rozwoju pod wzgledem ,że rozumuje jak 13-sto latka?
A jaka był jej reakcja zajścia w ciążę?

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sweety napisał(a):
magda123 napisał(a):
no nie gadaj ,że tam tak jest 😮 😮 😮
to nasz Mikołaj jest lepszy 😁

malo tego ze czarni to wymalowani czarna farba wygladaja jak mafiozo bardzo zle mi sie to kojarzy poprostu nie podoba mi sie to

głupi zwyczaj 🤔

magda123 napisał(a):
sweety napisał(a):
moja siora zatrzymala sie w rozwoju na etapie 12 13 roku zycia bardzo ciezko przyjmuje do wiadomosci nowe informacje

ale to zatrzymała sę na tym rozwoju pod wzgledem ,że rozumuje jak 13-sto latka?
A jaka był jej reakcja zajścia w ciążę?

jakos tak to wyglada z cizy sie cieszyla ale ciezko widze pojawienie sie dziecka ona potrafi gotujac obiad usnac wiec dokoncz sobie

mieszka ale on lubi sobie popic i duzo pracuje wiec jest zkazana sama na siebie mama bedzie tak jakies dwa miesiace i sprobujemy ja zmobilizowac ale za dobrze ja znam ona nie jest w stanie sie zmobilizowac

• Mamusia
hahaha u mnie s.f. jakbym tak zaczeła książkę pisać to chyba milionerka zostane takie poplątanie z pomieszaniem 😉
a poza tym jakoś leci podobno pisze prace licencjacką hahaha ale jeszcze nikt łączenie ze mną jej nie widział 🤪 w bonusie zapisałam sie na 2 kierunek studiów no ale cóż mam robić lepszy rydz niż nic 😮

• Mamusia
hej gwiazdeczki 🙂 🙂 🙂Mateusz Mikołaja sie nie bal ale kozak bo siedział w wózku dałam na nk fotki to zobaczcie 🤪 🤪witaj Dario kupe lat 😘 😘 😘widze ze nasze szkraby pazdziernikowe to łobuzy ja wieczorem jak go kapie to domyc nie moge 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪zawsze cos znajdzie do zabawy u starszego rodzenstwa np.piórnik i mazaki co tam porabiacie? acha Mati jeszcze cyca i on jak dorwie suta zebami to masakra ale oduczam go ze schowam i nie dam wiecie skumał i ma do moich biednych rodzynków szacun 😁 😁 😁 😁 😁