Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
a moj nie spi z pielucha tylko z tygrysem na głowie 😁

hahaha a mój śpi na brzuchu przykryty cały kołdrą 😁 😁 ,że go nie widać dodam ,że śpi ze mną na łóżku ☺️

moj tez spi ze mną 🙂jak tam i ile mierzy twoje dziecie Adziulka wymierzyła?

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):

hahaha a mój śpi na brzuchu przykryty cały kołdrą 😁 😁 ,że go nie widać dodam ,że śpi ze mną na łóżku ☺️

ale zarąbiście.Moj Milosz na brzuszku lezy ze sztywną glową,patrzy tylko w prawo i w lewo ale nie wie ,ze może to coś położyć.Ale świetnie pluje,mowią ,ze mama go nauczyła 🙂

magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):

ja tez czesto go biore do lozka ale tylko jak moj juz wychodzi do pracy bo on krzyczy ze go naucze i potem juz nie wygonie a on tak slodziutko spi 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
kurde kupilam mlodemu bebilon1 wiecie jakbym miala gdzies wypelzna i na pocztaku pil dawalam mu raz na dzien na dwa a teraz od wc zoraj mu sie odwidzialo i nie bedzie tego pil i koniec i znow bede uziemiona w bomu 😠

u to nie ckiekawie próbuj może bedzie jeszcze pił 🙂

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
kurde kupilam mlodemu bebilon1 wiecie jakbym miala gdzies wypelzna i na pocztaku pil dawalam mu raz na dzien na dwa a teraz od wc zoraj mu sie odwidzialo i nie bedzie tego pil i koniec i znow bede uziemiona w bomu 😠

ja od początku daje BEBIKO,teraz juz 150 gram wody i pieć miareczek,ba jak dawala 120 i cztery miarki to co dwie godziny pil.Ostatnie karmienie mam gdzies miedzy 21 wszą ,a 22 gą i potem śpi do rana ,rożnie dziś to obudził sie po szóstej,a tak czasami spi do 7.30

gosia2301 napisał(a):
a ja wczoraj w pracy byłam 🙂4 godzinki tata miał dyzur 🙂

ja od dzisiaj zaczynam prace na pelny etap w piatek zaliczylam okres probny 🙂 🙂 🙂ale sie ciesze w koncu pobede wsrod ludzi a nie tylko w domu

• Mamusia
no bede jeszzce probowala bo i tak i tak inaczej wywale to mleko ale dziwie sie bo probowalam je i jest lekko slodkawe tak jak moje wogoe podobne w smaku nie wiem on ma jakies dziwne jazdy to jest dziecko zagadka 😜 🙂 raz wuypija raz nie chce i koniuec i sie drze o cycka a w cyckach jakby trocha mniej sie robi tej mlecznej produkcji

• Mamusia
sweety napisał(a):
gosia2301 napisał(a):

ja od dzisiaj zaczynam prace na pelny etap w piatek zaliczylam okres probny 🙂 🙂 🙂ale sie ciesze w koncu pobede wsrod ludzi a nie tylko w domu

zazdroszcze i podziwiam bo ja z jednej strony chcialabym w marcu wrovcic do pracy a zdrugiej strasznie nie chce zostawiac malego z kimkolwiek na tyle godzin zreszta moj nie bardzo chce zebym wracala tam gdzie pracowalam a o innej pracy narazie moge pomarzyc i chyba zostaje mi wychowawczy chociaz do wrzesnia a potem chyba zlobek dla mlodego

• Mamusia
sweety napisał(a):
gosia2301 napisał(a):

super aż Ci zazdroszcze tez bym wyszła gdzies do ludzi ☺️

• Mamusia
ja pierdziele ale nie wyobrażam sobie dać dziecko ,takie maleństwo w obce ręće.Kto go wychowa??Jakaś obca baba.Niee.....to matka ksztaltuje dziecko,jego charakter i zdolnośći,chocbym miala o suchej kromce chleba życ,to nie zrezygnuje z wychowania dziecka.Zresztą mam przyklad na swoich starszych synach 🙂

• Mamusia
maluda napisał(a):
ja pierdziele ale nie wyobrażam sobie dać dziecko ,takie maleństwo w obce ręće.Kto go wychowa??Jakaś obca baba.Niee.....to matka ksztaltuje dziecko,jego charakter i zdolnośći,chocbym miala o suchej kromce chleba życ,to nie zrezygnuje z wychowania dziecka.Zresztą mam przyklad na swoich starszych synach 🙂

marita latwo powiediec jakby chodzilo o sucha kromke to nawet by mi to przez mysl nie przeszlo bo dla mnie to tez jest jakas abstrakcja ale tu chodzi o utrzymanie dziecka i mieszkania a z jednej pensyjki mojego meza tego nie widze jest jeszzce tesciowa w gorzowie emerytka ale ona jet juz prawie glucha ico?? nie mam wyjscia chyba ze moj dostanie stanowisko kierownicze w swojej firmie a na to nie licze bo jego firma to jeden wielki syf organizacyjny :/