Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Więc żeby było łatwiej to mów poprostu Martuśka 😉 albo Tuśka 😉) Więc tak to moja pierwsza ciąża , i będę bardzo młodą mamą bo mam tylko 20 lat ale bardzo kocham moją Dzidzię i czekam aż mi się brzusio powiększy narazie raczej nic nie widać ewentualnie pod wieczór 😜 ...wtedy mi brzuch wywala troszkę 😉 Ale może dlatego, że to moja pierwsza ciąża no i jestem osobą szczupłą. W każdym razie już się nie mogę tego brzuszka cudownego doczekać 🤪

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂Gosia umowilam sie w koncu prywatnie u podobno dobrego specjalisty u nas w miescie i ide na 20:15 dzisiaj wcisnal mnie juz po godzinach mam nadzieje ze rozwieje moje watpliwosci a nie tak jak ta zolza z przychodni heheh juz sie nie moge doczekac od rau zapytam o te badanie prenatalne 🙂

• Mamusia
brzuszek mój to już brzuchol

[URL=http://img706.imageshack.us/i/14tydzie3dni2.png/][IMG]http://img706.imageshack.us/img706/1372/14tydzie3dni2.png[/IMG][/URL]

to zdjęcie z tamtego tygodnia przejrzyj sobie forum wcześniej tam są nasze brzucholki do wyboru do koloru 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
boje sie strasznie bo pierwszy raz ide do niego i wogole do faceta ale czytam wlasnie opinie na jego temat i jest przewaga tych dobrych chociaz sa tez niepochlebne typu ze traktuje kobiety jak bankomat z pieniazkami heheh a ktory lekarz prywatny nie jest nastawiony na kase chyba kazdy 🙂 pojde sama ocenie i tyle jak mi nie spasuje bede szukala dalej trudno