Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej mam chwilke co tam babolki? 🙂 Gocha super ,że masz już kamilka w domu 🙂 druga Gocha głosik dodany 🙂 Jula pisz po chrzcinach jak się udały 🙂 Marta ty moja tepa brunetko , 😜 😜 😘 Marzi tak czasem bywa ,że mnie nie ma na forum ale wszystko jest do wybaczenia 🙂Marita Miłoszek zdrowy??

magda123 napisał(a):
Iza a jak tam Nick bo też miał katar tak mi się coś kojarzy 🙂

byl przeziebiony goraczka meczyla go trzy dni ale juz minelo teraz mamy chrypke lekka i czesto zatkany nosek ale maly jest bardzo silny nie meczyl sie moj skarbek byl bardzo spokojniutki

• Mamusia
hej kochane laseczki moje 🙂 ja po weekendzie u rodzicow 🙂))(alez pochlastali tato z moim mezem ulala a moj tato Aleksowi spiacemu o 24:00 milosc wyznawal i prawie nad nim plakal ze szczescia ze ma takiego pieknego i wspanialego wnusia heheh mialysmy z mama i siorka polewke niezla heheh ale kochany dziadzio z niego 😉:blush 🙂 a do przyszlej soboty pelna chata jak pisalam wczesniej tesciu, tesciowa, Konrada siostra z dzieckiem wiec bede tu dalej rzadko bywac ale odkuje sie za tydzien bede wam pisac az bedziecie mna rzygaly 😜 😜
tesknie za klachami rureczki moje kochane
Magda Ty moja tepa bruneto number one 😁 😜
Buziakow tysiaczke i wogole wogolee

😘 😘 😘 😁 🙃

przyszłam się pouśmiechać i o głosiki na Zuzkę prosić i spadam bo mój kompa mi zabiera 😞
cały dzień na brzucha nie włażę a on mi jeszcze wieczorem nie pozwoli..:P

• Mamusia
🙂 🙂 🙂wstałam zagłosowałam a teraz ide karmic 🙂jej laski u mnie juz wiosna jest pieknie na dworze az chce sie życ słoneczko 12 stopni ech jak cudownie 🤪nawet moj mega wkurw na meza mi przeszedł jak patrze za okno 😜idziemy dzis na 12.45 do lekarza do kontroli 🙂