Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
NO MOJ NAPEWNO BEDZIE LEKLIWY I NIESMIALY BO JUZ TERAZ TAKI JEST
A CZYTALAM CHYBA W MAM DZIECKO ZE JEZELI DZIECI JUZ JAKO NIEMOWLETA SA NP.DO LUDZI WSTYDLIWE TO JUZ ZOSTAJE
NIESTETY
MOJ M BYL WSTYDLIWY I SZYMEK MA TO PO NIM

BUZIAKI KOCHANE SPOKOJNEJ NOCKI IDE KARMIC MALEGO
PAPAP

• Mamusia
dzis tez pada wiec nawet nie chce sobie wyobrazac co bedzie dzis...
a ona u nas jest bo przyjechała sobie na ferie.. myslałam ze jak ma 12 lat to jest bardziej samodzielna ale sie pomyliłam, nawet bulki sobie zrobic nie umie a wszytsko przez tesciowa bo ich tak nauczyla.. mojemu to do tej pory pewnie niekazała by do pracy isc gdyby sie z domu nie wyprowadził.. taka nadopiekuncza jest i za wszelka cene chciałaby ich trzymac w domu na garnuszku i co chwiele uslugiwac.. to troche nienormalne jest moim zdaniem..

• Mamusia
a co do awantury to wisiała w powietrzu, ja od rana miałam bojowy nastrój z reszta nawet mi sie snilo ze sie kłócilismy no a jak on do mnie wyskoczył ze słowami "no kurwa mac co ty robisz" to sie zaczelo. Wygarnelam mu co nieco i poszłam spac a on z nią siedzial az zasnela w koncu czyja to siostra moje czy jego?

• Mamusia
jula napisał(a):
a co do awantury to wisiała w powietrzu, ja od rana miałam bojowy nastrój z reszta nawet mi sie snilo ze sie kłócilismy no a jak on do mnie wyskoczył ze słowami "no kurwa mac co ty robisz" to sie zaczelo. Wygarnelam mu co nieco i poszłam spac a on z nią siedzial az zasnela w koncu czyja to siostra moje czy jego?

moze powinnaś ją do piersi przytulić??

• Mamusia
dziekuje bogu ze z nią nie mieszkam, choc dobrze wiem ze bardzo by chciała zyczy sobie zebysmy co weekend do niej jezdzili no postrzelona jakas, jak raz mielismy jechac do moich rodzicow zeby aleks odwiedzil druga babcie to uslyszalam "ale po co?" i od tej pory tak dziala mi na nerwy ze mam jej dosc jak podchodiz do malego, chciałaby ciagle Aleksa na rekach nosisc no i w sumie nauczyla go a teraz jak go wezme i chce polozyc to ryk nie z tej ziemi.