Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

madzia nie doluj sie najwazniejsze ze nic sie stalo i caly czas nas informuj jak maluszek buziaczki dla niego

my juz po kontroli babka powiedziala ze maly ma czas na to wszystko maksymalnie do dziesiatego miesiaca i mam sie nie martwic bo nic nie wskazuje zeby bylo cos z nim nie tak jest ruchliwy umie bardzo duzo rzeczy ktorych normalnie dzieci ucza sie pozniej no i obraca sie na boki przezuca nozkami wiec to jest dobrze i oczywiscie dosc stabilnie stoi ale nie moze za dlugo
teraz sie uspokoilam bo naprawde to juz mnie martwilo babka mi duzo wytlumaczyla i przyjzala sie plecka ale wszystko w porzadeczku 🙂

• Mamusia

tak szczerze mowiac to napewno maly jest troche zaniedbany
niemamy odpowiednio duzo czasu dla niego nie oklamujac sie powinnam siedziec na czterech literach w domu a ja poszlam w styczniu do pracy napewno to ma wplyw na jego rozwoj

• Mamusia
hej baby
madziu napewno z kamilkiem bedzie w porzadku moj tez po upadku nabił guza rentgen w porządku
najważniejsze najblizsze godz.. jesli nie zwymiotuje albo nie steni się wątły cz taki lejący to bedzie wszystko ok 🙂

no a tak poza tym to wychodze z siebie 😠

• Mamusia
dziewczyny nawet nie macie pojecia jaka jestem dzis wkurwiona.. az sie we mnie gotuje
mamy na uczelnie taką pani,ą magister od siedmiu boleści co to od trzech lat wpaja nam priorytety zero obojetności na ludzką krzywde, zrozumienie, pomoc potzrebującym osobą i takie tam bzdetyy

no wiec teraz wymysliła sobie ze 1 czerwca mamy zorganizowac dzien dziecka dla dzieci z jej szkoły, ale ze my sie jutro wyprowadzamy to ja nie bede miała kim małęgo zostawic w słubicach i mowie jej czy jest możliwosc skoro mam indywidualny tok nauczania zeby mnie nie bylo na to ona:
ale mnie to nie interesuje pani ma byc, ma pani stanąc na głowie i znalezc zastepstwo
wiec zapytałam sie czy moge małego na godzinke czy tam dwie wziac ze soba bo moj ma szkolenie w gw wiec by sie dobrze skłądało zabrał by go pozniej a ona: ani nawet, absolutnie nie
no to mowie wkurwiona juz do kol ze zostawie dziecko samo w domu a ta pani magister od 7 bolesci wcina sie i mowi nie obchodzi mnie to
mało tego wymysliła sobie zebysmy jakies prezenty tym dzieciom porobili, ciekawajestem czy ona kurwa mojemu zrobi prezent ..
w dodatku jakies loterie fantowe oczywiscie zeby dzieci najpierw zapłaciły 1 czy tam 2 zł za możliwosc wygrania czegos tam a na co te pieniądze od dzieci? na kurwa remont jej gabinetu nosz kurwa jego mac szczyt hamstwa....
ta co to nie jest obojętna
no co za sucz pierdolona zakłamana kobieta zamiast ułatwiac to jeszcez szkodzi, przez 3 lata nam pierdoli o zrozumieniu i braku obojetności na ludzkie problemy a sama co kurwa robi? gdyby nie to ze bedzie w komisji na moim egzaminie 3-letnim to bym jej powiedział co o niej mysle albo miałaby doczynienia z prorektorem za takie traktowanie osob 😠
i teraz huj wie co mam zrobic bo jak sie niepojawie to mi przedmiotu nie zaliczy suka jebnieta
yhh jestem tak wkurwiona ze mała bania.. 😠 😠 😠

• Mamusia
no właśniw jula tu jest problem bo młody prawię cały dzień śpi jak wstał pobawił sie i teraz zjadł kaszke i śpi jak nigdy,tylko teraz nie wiem czy przez upadek czy chorobę .Wymiotować nie wymiotował zachowuje się jak zawsze (chodzi o zabawę) tylko mnie ten sen niepokoi.

A to takie babska są dla nich to sa pierwsze ale ,żeby one pomogły to już nie takich ludzi to w rakiete i w kosmos tam gdzie ich miejsce z ufoludami

• Mamusia
Madzia jak cie to uspokoi to moj mlaly jak sie rabnal glowka zaraz kolo skronii w kant regalu(bo matka glupia nie upilnowala 😜) to ryczalz bolu sznyte mial ja prawie do glowy ze strachu dostalam ale spal wlasnie prawie caly dzien a na nast juz byl spowrotem malym szogunem takze glowka do gory poprostu doznal tez szoku i pewnie dlatego ten sen :*****

• Mamusia
ejj laski a ja bylam dzis znow na spacerze co ma ta coreczke w Alka wieku 3 dni mlodsza dokladnie i Aleks calowal Martynke w stopy a potem ona sie do niego przytulac chiala jak to slodko wygladalo a Alek taki buncol prawie ja zgniotl bo ta kruszynka zaledwie 7 kg wazy i jest dluga ale szczuplutka strasznie ale kochana smieszzka 🙂Alko przy niej jak ponurak usmiech raz na godzine heheeh

• Mamusia
magda123 napisał(a):
ale najfajniejsze jest to ,że widziałam na prześwietleniu wszystkie ząbki Kamilka w dziąsłach 😁 🙂 mój mi pokazał bo ja miałam takiego stresa ,że nie zauważyłam

heheh no i widzisz plus tego lotuz lozka taki ze kamis nie bedzie szczerbaty 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
jula a nie masz z kim zostawić Alka?

no własnie w tym problem ze nie.. moj tata w pracy mamy tez nie bedzie chyba ze jakims cudem uda jej sie byc wtedy bedzie miał sie nim kto zając no a moj w gorzowie bedzie mial szkolenie bo zaczyna prace juz od 2-go i ta sobie zazyczyła suka ze ja mam byc w gw na tym pierolonym dniu dziecka z tymi dzieciarami zamiast siedziec w słubicach ze swoim dzieckiem a to az 80 km jest to nie jest hop hop ale ją jak to ona powiedziała nie obchodzi.. i hujn wie co dobra juz ja cos wymysle a po egzamine napluje jej na ryj 🤪

madzia don't worry bez stresa to ze spi to normalne moj tez spał wymeczony płakaniem i stres dla niego to szok.. skoro rusza się tak jak wczesniej wątły nie jest, nie zwymiotował to bedzie dobrze na bank wiem co czujesz.. ja myslałam ze wyląduje w psychiatryku takiej nerwicówki wtedy jak moj spadł dostałam..

co do zdjęcia hehe to mi moja mama dopiero powiedziała ze Aleksowi na rentgenie widac wszystkie ząbki bo ja i Ł bylismy tak osrani ze nawet nie zwracalismy na to uwagi haha