Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sweety napisał(a):
magda123 napisał(a):
GoGr napisał(a):
Magda ale mi chodzi o to, że ja nie pojechałam autem dalej sama niż 30 km od mojego miejsca zamieszkania...
zwyczajnie się boję... mam cholernie ograniczone zaufanie do innych kierowców:P

tak jak ja też nie ufam innym kierowcą zwłaszcza tirom

no tak kobiety sa bardziej rozwazne

zależy bo czasem widze jak kobieta kieruje to mam ochote podejść i wysadzić ją zza kierownicy

• Mamusia
hej cipulki 🙂 sorki ze wczesniej zwialam ale mlody sie obudzil iod razu bylo marudzenie wiec go wpakowalam w wozek i heja niedawno wrocilismy 🙂 kupilam truskawki mniammmmm
ide robic kopytka leniwe 😜
Gogr nie juz olalalm nabial za drogi 😞 ale cwicze absa, brzuch i nogi i staram sie stosowac do diety niskotluszczowej ale efekty jak dla mnie marne choc przyjaciolka nie widziala mnie miesiac i mowi ze widzi duza poprawe ze jakas zgrabniejsza sie robie ale jeszcze nie to a ona szczera do bolu wiec jej wierze 😉
Jesli chodzi o spotkanie to ja jestem za krakowem albo Katowicami 🙂 Katowice mialy byc na dzien kobiet pamietacie jak planowalysmy jeszcze w ciazy?????

• Mamusia
hej babki
zaliczyłam ten pieprzony egzamin choć i tak mi 3,5 wstawiła głupia suka a umiałam na minimum 4 ale huj z nią grunt ze nie będę już oglądać tego zakazanego ryja 🤪 😁 😁
wiedziałam ze zemści się za ta sytuację z dniem dziecka bo to ta pizda nas egzaminowała
sorki za za łacinę ale mnie wkurzyła bladź jedna 😠 jak skoncze juz tą szkole to złoże na nią skarge bo nie podaruje jej 😎 😉

No a teraz siedzę w Gorzowie do soboty bo w czwartek i piątek kolejne zaliczenia (później juz koniec juhu)
i mojego myszorka dopiero w sobotę zobaczę 😞 🤨 bo nie opłaca mi się tak dzień w dzień 80 km w jedna stronę zapieprzać
Na badaniu bioderek znów wszystko w porządku 😉 rozwija się wszystko jak na 8 m-ąc przystało i pan doktor powiedział ze Aleks może już zaczynać śmiało dreptać 😉
a następna kontrola 2-3 miesiące po tym jak zacznie chodzić 😆

• Mamusia
😁 to łobuziakuje jak mój, tylko mój standardowo po przebudzeniu jak sie nie usmiecha i nie gada to musi na wszystkich nakrzyczeć albo pomarudzic a potem się grzecznie bawi, czasem tylko cos mu się poprzestawiac i jest spokojny