Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosiu pislam ze przerwalam dukana bo niestety jest dla mnie za drogi na obecna chwile :9 a poza tym nerki cos mnie troszku pobolewaly 😮
A teraz probuje diete niskotluszczowa tzn nie uzywam cukru tylko slodzika, nie jem tlustych mies, slodyczy i ogolnie MŻ 😁 no i abs brzuch od jutra zaczynam tez nogi bo kurde zalamie sie jak bede miala dalej taki cellulit jak teraz za miesiac nad morzem 😞 bo z milionem rozstepow na udach i dupie sie pogodzilam no bo juz i tak je zredukowalam o polowe a reszte musze chyba opalenizna przykryc cholera wie

• Mamusia
no 8 minut Abs na miesnie brzuszka 🙂 zaraz ci linka znajde fajny zestaw po osmiu minutach miesnie bola gorzej niz po stu brzuszkach tradycyjnych a karczysko nie mowie ale pokmaga 😉
ide na zupke pozniej wpadne buziaki
http://video.google.com/videoplay?docid=-4087367346645736710#
ps muzyczka i koles sa daremne ale ja sobie wrzucilam ten zestaw na pendrajwa i w stolowym przed tv cwicze codziennie a potem jeszcze zestaw ulubionych nutek i tanczonka przez pol godz o ile spiace dziecko pozwala 😜

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
no 8 minut Abs na miesnie brzuszka 🙂 zaraz ci linka znajde fajny zestaw po osmiu minutach miesnie bola gorzej niz po stu brzuszkach tradycyjnych a karczysko nie mowie ale pokmaga 😉
ide na zupke pozniej wpadne buziaki
http://video.google.com/videoplay?docid=-4087367346645736710#
ps muzyczka i koles sa daremne ale ja sobie wrzucilam ten zestaw na pendrajwa i w stolowym przed tv cwicze codziennie a potem jeszcze zestaw ulubionych nutek i tanczonka przez pol godz o ile spiace dziecko pozwala 😜

boshe ze Wam sie tak chce 🤪