Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
no własnie mogło tak byc ja kiedys pamietam miałam na plecach czerwone placki swedzace i tez od kogos pdłapałam a nawet nie wiem gdzie 🤔

no właśnie ona ma takie placki i jak to drapie to rozprowadza po całym ciele 🥴 nie ma jedynie na plecach twarzy rękach i nogach z przodu

• Mamusia
to jej się zaczęło dziać jak poszła do przedszkola tak w połowie września i byłam u lekarza dał syrop i kazał smarować pudrodermem i jej przeszło no i jakieś 2 tyg. temu znów się pojawiło
no nic zobacze jutro jak to wygląda i jak cos to pojade z nią mam nadzieje tylko ,że mój późno nie wróci i zajmie sie Kamilem w tym czasie

maly przespal cala noc byl problem z uspaniem go w naszym lozku trwalo to ponad godzine
wzielam go na swoja poduszke i przytulilam wiec zasnal wstal o piatej wypil mleko i zasnal do 8.30
spal spokojnie nie dusil go ten kaszel a teraz wszystko wrocila gra mu nie samowicie przy oddychaniu

hahaha co do moich zebow oni ie wyrywaja co chca musze miec skierowanie i to tylko zeby madrosci i bedzie spokoj 🙂 🙂 🙂