Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
co do ruchów poczułam dopiero w zeszły piatek czyli nie tak dawno tez uwazalam ze nie bede umiala ich rozróznic ale sa naprawde charakterystyczne i do tego przyjemne 🙂 narazie... bo pozniej dzidzia da nam popalic.. 😉

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja już jutro dowiem się co kryje Kinder Niespodzianka 🤪
Tzn. Jeśli Bombel zechce się ujawnić 😉
Chyba dziś nie zasnę 🙂 Najważniejsze by było zdrowe ale nie ukrywam że chciało by się córeczkę 🙂
Chociaż widzę... sezon na chłopaków chyba 😉 Przynajmniej tu i teraz... 😉
Większość oczekuje na Synka 🙂 :*

• Mamusia
Jak narazie same fifolki 🙂 wiec daj znac jak bedziesz w stanie jutro napisac co za kliencik ci okupuje brzusio 🙂 i wpiszemy cie do tabelki od razu 🙂) Zycze spelnienia cichego marzenia ja tez takie mialam ale wyszlo inaczej i chyba ciesze sie rownie bardzo o moim nie wspomne 🙂 Jak to facet dumny i blady bo pierworodnego syna splodzil heheh ahh ci faceci 🙂

• Mamusia
Ja też powoli się uzależniam 🙂 A tylko parę dni mam tu profil 🙂
Też dlatego ze sama w Niemczech jestem... Mąż (przyszły 😉) w pracy a ja cały dzień na niego czekam... W tym czasie fajnie poklikać z dziołszkami które czują to co ja i z niecierpliwością oczekują na swoje szkraby 🙂 Poza tym dużo ciekawych porad i opinii... To się ceni 🙂

• Mamusia
Uciekam Kochaniutkie bo kręgosłup daje o sobie znać... :/ Minusy ciąży... Dopiero połowa a mnie już strasznie bolą plecki 😞
Marginesem... też byście spały cały czas?! Ja to i na fotelu zasnę przed TV. 🙂
Poza tym jak przygrzeje na dworze to mi nogi spuchną... i plecy bolą... Normalnie wrak człowieka 😉 heh Pomijając to że wyglądam jak Ponton 😉 Jednak na samą myśl że rośnie we mnie mały człowieczek, część mnie... Wszystko inne przestaje się liczyć 🙂 Kolorowych senków dla was i dzidzi 🙂 Buziaki :**
P.S. mam nadzieję ze do jutra?! 🙂 papa

• Mamusia
Ja jestem juz blada jak trupisko, pryszczata i robie sie gruba jak beczzulka ale tak jak piszesz sama mysl o moim rosnacym w brzuszku synku przekresla wszystkie minusy i mankamenty ciazy. ps plecy bola , stopyu i lydki nieraz rwa i puchna no i mops we mnie drzemie conajmniej 10 h na dobe musze spac 🙂
dobranoc 🙂) Do juterka