Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ehh Gosiu no własnie chyba dopadło juz mi przechodziła ta angina i myslałam ze bedzie wszystko w porządku a od wczoraj nie wyrabiam poprostu 😞ciągle kaszle jak głupia, z płuc mi sie odrwa ta wydzielina i w dodatku bolą te płuca jak kaszle wiec podejrzewam te durne zapalnie bo dwa lata temu w czerwcu mnie tez dopadło.. nawet nie mam kiedy do lekarza zajsc bo codziennie jakies zalki i durne praktyki

• Mamusia
😞 😞 😞Jula ty biegnij do lekarza olej praktyki bo to nie żarty śmigaj do przychodni niech Cię zbadają i coś przepiszą bo dostaniesz gorączki wysokiej do tego i już nie będzie tak wesoło 😲 zadzwoń na praktyki i powiedz że jestes chora w czasie praktyk też Ci sie chorbowe należy 🙂

• Mamusia
no własnie wczoraj mi to samo moj powiedział ze teraz musze dbac nie tylko o siebie ale i o dzidzie a pozniej jak cos sie stanie to bede miala do siebie pretensje, tak mnie zjebał ze az sie poryczałam ale oczywiscie do mnie nie dociera... jeste zła sama na siebie ze go nie slucham a teraz mam za swoje;/ 😞
w takim razie dziś od razu po zaliczeniu wracam, nie ide na te praktyki, poczekam na niego i pojedziemy do lekarza..

• Mamusia
dobrze napisze, mam nadzieje ze z was przynajmniej wszystkie są zdrowe.. wystarczy juz nam tych chorusków.. miłego dzionka Gosiu 😘 ja bede sie juz powoli sie cieplutko ubierac bo na 10 zaliczenie 🤨 a pogoda taka nieciekawa brr ciagle zimno i mokro 🥴

• Mamusia
a to niektore cudenka dla mojego malego mezczyzny alez radocha mowie wam ciesze sie jak male dziecko 🙂)
[URL=http://img179.imageshack.us/i/brzusiom.jpg/][IMG]http://img179.imageshack.us/img179/1161/brzusiom.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Mortishia śliczne masz te ciuszki dla synka... Ja się nigdy oprzeć nie mogę i zawsze jak do sklepu wchodzimy biegną do regałów z ciuszkami dla dzidziusiów ... ŚLICZNE SĄ, TAKIE MALEŃKIE!!! 🤪 Ale boje się jeszcze zaopatrywać... Pod koniec ciąży jak zacznę bieganie to karta się chyba rozpuści 😉 hehe

• Mamusia
CZesc kamila 🙂 po pierwsze gratuluje ze nic tam nie dynda zaraz zreszta wpisze cie do tabeleczki jak zdaze przed wyjsciem 🙂) a z ciuszkow i rzeczy dla dzidzi tez sama nie kupuje tylko raz spiochy jak si dowiedzialam ze synek i raz kocyk bo byl piekny zolciotki i tani wiec tez nie moglam sie powstrzymac a tak to nie kupuje narazie bo nie mam gdzie ich dac dopiero pod koniec sierpnia zaczne szalec jak pokoik dla dzidzi juz bedzie 😆 😆 ☺️