Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
u mnie bezczynnie mija bo leje i nawet wyjść się nie chce 😞 no to pochwal się nam Dario szybko co tam ciekawego kupiłaś 🙂 aha koło 17 neta nie będę mieć w sumie miedzy 17 a 20 mają przyjść i podłaczać nowy i co ja biedna robić będę przez ten czas 🤢

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
u mnie też tak świeci słońce za chwile pada i tak na zmianę cały dzień 🙂
a kupiłam dzisiaj pajacyk 😁 oczywiście jak na razie w neutralnym kolorze (jak zwykle zielonym) biedne dziecko wszystko zielone bedzie miało hahaha 😁
2 pary rajstop takie to maleńkie wszystko 🤪
i 3 butelki z tomme tippee dwie 240ml jedna 150 ml 🙂
w środe ma mi przyjśc zamówienie z internetu dwie wyprawki 5 częściowe i bodziaki 7 sztuk 😁 już sie doczekać nie moge 😁
no i planuje na ten miesiąc kupic jeszcze dwa pajacyki welurowe i dwa ręczniki kąpielowe no i zrobić liste co kupić w następnym miesiącu 😁

Dziewczyny przyszłam od lekarza i melduję się. Więc tak miałam ciśnienie 120/80 skierowała mnie na EKG a EKG wykazało arytmię ale nie wiadomo dlaczego więc dostała skierowanie do poradni kardiologicznej i na badania morfologia, CRP, mocz , potas itd. Zobaczymy co to wyjdzie z tego ...

• Mamusia
Hej kochane pyzunie 🙂
Ja melduje ze z marcelem bylo ok to fajny chlopczyk ma 3 lata ale duzzoo rozumie 🙂 oczywiscie przyjaciolka mu natlukla ze ciocia ma dzidziusia w brzuszku i ma mnie nadto nie przemeczac ale wiecie jak to dzieci 🙂 ale bylo fajnie poza momentem z kanapka z pasztetem na dywanie wiecie ktora strona do dolu heheheh i herbatka na spodenkach, skarpetkach i dywanie 😁 😁

• Mamusia
Monika nie przejmuj sie poziom wody latwo uzupelnic tylko musisz systematycznie i jedz od czasu do czasu arbuzy podobno dobrze nawadniaja gdzies tak bynajmniej czytalam a zelazo no to kochana salata, brokulki, buraczki i duuzoo warzywek i owocow a bedzie git 🙂
Martus czyli jeszcze wszystko moze pojsc po mysli i obejdzie sie bez cc a nawet jak to nie koniec swiata lepiej sie tak zabezpieczyc niz by potem przy naturalnym porodzie mialo sie cos porobic grunt ze tak czy taki tak bedzie dobrze 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Teraz zadnych wczesniej bralam favit mama i jodek bo mialam problemy z tarczyca a teraz narazie nie biore nic bo polozna mi powiedziala ze jak dbam o diete w ciazy to witaminy sa zbednym dodatkiem 🙂 za tydz ide zrobic wyniki to zobacze czy sa ok w razie czego bede brala ten falvit dalej 🙂