Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej, hej dziewczynki! Jest tu ktoś jeszcze?? 😉 pewnie nie.. więc tylko miłej nocki życzę 😉

Przydałaby się Kama;p czekała na męża to zapewniała towarzystwo do 23.00 ;p;p hehe

A Wy jeszcze śpicie?? 😜 Ja od rana staram się coś zrobić, ale Kuba słabo spał i zmęczony.. a skoro zmęczony to daje popalić:/ a jak go teraz uśpię to potem zwariuję bo drugi raz nie zaśnie... pewnie się musimy przemęczyć z rana...

A tak w ogóle to dzień dobry;D

A mój pokopał trochę wczoraj, ale 7 razy to za cały dzień nawet nie było;p

My pogrillowaliśmy w zeszły weekend i dobrze.. bo dzisiaj pada:/ i tak się pewnie będzie utrzymywać;( ale powodzenia;D i smacznego tak na przyszłość;p;p;D

ehh.. pasuje się za coś wziąć;D mam dziś w planach sprzątanie (szafy: moja i Kubiego już załatwione) i zaraz się wezmę za.. dżem truskawkowy;D jak tylko przepis znajdę;p bo nie mam co z truskawek zrobić;p

• Mamusia
ja zawsze robie z nich miazge z jogurtem naturalnym 🙂 🙂ale rzadko dozywaja do tego stanu 😁 a co do sprzatania to juz jakis miesac czeka na mnie pokoj dla malucha do posprzatania bo jak narazie to zrobilam sobie tam ciucholand hehehhe a na dniach przyjada tecie pewnie na dlugo to trzeba posprzatac ale to jutro jak wroce bo teraz to mi sie nawet isc kapac nie chce a co dopiero walczyc z pokojem 🙂

ja zwykle truskawy traktuję podobnie - ale ile można jeść miksowane truskawy??;p

A co do sprzątania - to żeby nie było, że taki pedant ze mnie.. Leciałam ostatnio na takich obrotach, że w sypialni to już z miesiąc nawet kurzy nie starłam.. nie mówiąc o łazience czy salonie.. Masakra.. głupio mi trochę, ale byłam tak wycieńczona, że nie miałam sił nawet myśleć o sprzątaniu a co dopiero coś zaczynać;p;p

Kurde.. koszmary mi się dzisiaj śniły.. fe:/ dobrze, że się obudziłam bo już zaczynałam płakać jak oczy otwarłam...

• Mamusia
ja tak mialam z srody na czw takie straszne rzeczy mi sie snily i dlatego w czwartek mialam taki zly i placzliwy dzien bo mi ten sen caly dzien w podswiadomosci gdzies siedzial i co chwile wywolywal albo fochy albo agresje albo smutek na szczescie wczoraj juz wstalam zadowolona z zycia 🙂a dzis to juz wogole jest git nic strasznego mi sie nie snilo zbierzemy sie z Kondziem idziemy na lody do galerii i jedziemy do staruszkow 🙂