Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kurcze znow ten brzuszek mnie pobolewa delikatnie jak na okres dziwne z samego rana mnie nie bolal smialam sie bo zaczelam liczyc ruchy i maly puknal 7 razy po sniadanku w malych odstepach czasowych i moj byl szczesliwy ze mu smakuje tatusiowa jajecznica a teraz znow ten bolek jak na okres jak myslicie warto brac nospe?

• Mamusia
no na mojego nie zawsze dziala slodkie zalezy od dnia raz zjem kostke,dwie czekolady i po chwili puka a raz sie nawpierniczam slodkiego i nic heheh ma humorki jak tatus 😜
Widzialam ze Daria sie wczoraj odezwala Dariu super ze Bartus kopie to napewno dobry znak 🙂 🙂 🙂 buziaki gorace dla ciebie badz dizelna 🙂))) a 30 tego napewno wyjdzie mniejsze zlo zobaczysz kochana

• Mamusia
no napisała do nas szkoda że tak rzadko do nas zagląda no a 30 na pewno odwiedzi nas i przyniesie same dobre wiadomośći 🙂 wogóle nasze forum odwiedza mało mamusiek chyba wszystkie rodzą we wrześniu 😁 😁 u nas ciągle stała ekipa tylko na chwilę wpadaja i wypadają 😁

jest ktoś jeszcze??

kurde jakoś mi to sprzątanie nie idzie;p Wena uciekła;D hehe nic tylko się objadam - co mi w ręce wpadnie;p miałam robić dżem i nic z tego nie będzie bo się zaraz truskawki skończą;D

• Mamusia
Monisia1989 napisał(a):
Też mam anemię i odwodnienie...nie jesteś sama.

Moniko ja sobie zdaje sprawę z tego że nie jestem sama 😉 bo na anemie cierpi jakieś 40 procent jak nie wiecej kobiet w ciąży 🙂 ale gdyby to było moim problemem to byłabym najszczęśliwsza na świecie 😉

Daria.. ja myślę, że po tym wszystkim co teraz czujesz, przechodzisz po prostu będziesz się dużo bardziej cieszyła zdrowiem dzidziusia 😉 Ostatnio jak byłam u gin była kobieta z 2-letnią córcią. Aniołek nie dziewczynka 😉 i ta kobieta zaczęła opowiadac jakim cudem jest, bo prawie zmarła nie pamiętam dlaczego po porodzie.. teraz nikt by nawet nie pomyślał - Tylko jedna matka wie co się działo, a jak patrzyła na nią 😉 z taką czułością. 30 na pewno okaże się, że nie jest aż tak źle, że to tylko ta jedna wada, która po operacji zniknie 😉 a Ty już na lata będziesz patrzeć na swoje dziecko jak na chodzący cud 😉