Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

OJ TO FAKTYCZNIE MOŻE MIAŁO JAKIŚ WPŁYW 😞 MUSIMY SIĘ MODLIĆ ZA MAJĘ BO NA PRAWDĘ TO DUŻO WCZEŚNIE ALE I TAKIE DZIECI PRZEŻYWAJĄ WIĘC JEST SZANSA 🙂

KAMILKO JESZCZE RAZ TRZYMAJ SIĘ KOCHANA 😘 BĘDZIEMY MODLIĆ SIĘ ZA TWOJĄ KRUSZYNKĘ I ZA CIEBIE 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
a ostatnio w niedziele szlismy na spacer ja moj m nasz przyjaciel i moj brat i przechodzac kolo mcdonalda weszlam po frytki a po wyjsciu sie dowiedzialam ze lukasz nasz przyjaciel chcial wejsc z moim bratem i powiedziec jeden do drugiego pokazujac na mnie "patrz kolego tak bedziesz wygladal jak sie bedziesz tu stolowal" chamyy jedne hehehhehe

• Mamusia
Dzięki dziewczyny... 😘
Też staram się myśleć pozytywnie... to dużo daje...
też słyszałam że takie historie się nie powtarzają... 😞 Anie urodziłam w 23tyg.
Majce brakował dzień do 25tyg. 😞 MUSI BYĆ DOBRZE!!!
WAŻNE ŻE JEST SILNA I WALCZY!!! OBY TAK ZOSTAŁO...

• Mamusia
Kailko kochanie zobaczysz ze bedzie okej malutka sama oddycha a to jest 90 procent sukcesu zobaczysz badz silna wiem ze mi latwo mowic ale pamietaj ze wszystkie bedziemy bardzo mocno wierzyc ze z nasza pierwsza pazdziernikowa Majusia wszystko bedzie ok ijak tu ktoras wczesniej pisala za jakis czas bedziesz sie tu chwalila nam zdjeciami swojej gwiazdeczki 🙂 😘 😘

hej dziewczynki 😉 a propo kopniaków Aleksa mnie młody też ostatnio tak wysoko przywalił -akrobata;p;p

a co do golenia;D to kochane;D ja już się nie martwię - w poprzedniej ciąży na lusterko wycackałam się na kilka godzin przed porodem;D bo mój oczywiście pomocy odmówił.. a teraz cham jeden mecz ogląda.. kibic się znalazł - niech się tylko spróbuje do mnie zbliżyć dzisiaj - ja mu dam!

• Mamusia
Lekarze są z niej dumni... Ma dużo siły i chęci walki... Mówili ze pierwsza doba najważniejsza...
teraz mówią o pierwszym tygodniu... ale wiem że to będą pierwsze 3mies. a i potem stres się nie skończy... pisze na forum wcześniaków z 25tyg. bardzo często jest dużo komplikacji...
mam tego świadomość... ale najważniejsze żeby Maja miała siłe i wole walki...

• Mamusia
Tak nie umiałam się zdecydować na imie... cały czas myślałam ze mam dużo czasu 😞
a to tak nagle się stało ze nie było czasu na myślenie... i padło Maja 🙂
ale teraz widzę że najbardziej do niej pasuje 🙂 Taka MAŁA MAJA 🙂 Nasza kruszynka... 🙂
Na drugie ma Nadia... Po swojej siostrzyczce... (Ania Nadia)...
😞

• Mamusia
Mi powiedzieli że koniec września początek października... jak Maja wróci z nami do domku...
najgorsze ze czas dla mnie teraz stoi w miejscu... 😞
ale pocieszam się myślą że jak bóg pozwoli to już nie długo wezmę moją kruszynkę na ręce i nakarmie piersią i zabierzemy naszego aniołka do domu 🙂
już odciągam pokarm i go zamrażają... może nie długo Maja będzie mogła pić normalne mleczko 🙂