Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Poza tym podejrzewam ze Maja ma tam swietna opieke :0 wiec plucka pracuja teraz tylko musi nabrac cialka i troszke podrosnac i bedzie wszystko w porzadku 🙂 Zycze Ci zebys sie troszke wyspala bo pewnie malo co dosypiasz i jak bedziesz miala jak to odzywaj sie na bierzaco jak malutka robi postepy 🙂 ja spadam spac dziewczynki bo rano do szpitala na badania i znow walka z o 7 z wpychajacymi sie emerytami i innymi gadami 😜

• Mamusia
Też mykam dziewczyny... dopiero dziś do siebie doszłam po porodzie...
3h. rodziłam i straciłam mnóstwo krwi... 😞 porobiły mi się skrzepy... więc wczoraj jak wstawałam to odrazu ciemno przed oczami miałam... :/
dziś jest normalnie... ide do Małej zobaczyć jak u niej... wiecie jak ona się wierci!!! 😁 masakra...
i miny robi co chwilkę... płacze tak cichutko... no cudowna jest!!! jak tylko ją zobaczyłam w tym inkubatorze to pierwsze co powiedziałam: KOCHANIE TY MUSISZ ŻYĆ!!! MUSI...!!!
MYŚLE POZYTYWNIE... BĘDZIE DOBRZE!!! DOBRZE ŻE LEŻY PIĘTRO WYŻEJ... CO CHWILKĘ MOGĘ TAM ZAGLĄDAĆ... JUTRO MNIE CHYBA WYPISUJĄ... I ZACZNIE SIĘ PROBLEM BO TO 100KM. OD DOMKU... 😞 ALE JAKOŚ DAMY RADĘ...
DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA WSPARCIE!!! TO NAPRAWDĘ WIELE DAJE...
TEŻ MODLE SIĘ ZA WASZE ANIOŁKI!!! BĘDZIE DOBRZE!!! DOBRNIEMY W TAKIM SAMYM SKŁADZIE!!! W KOŃCU MAMY JUŻ TABELKĘ!!! 😉 WIĘC WSZYSTKO ZAPLANOWANE I TAK MUSI ZOSTAĆ!!! 🙂 BUZIAKI DWUPACZKI 😘 😘 😘 DO JUTRA...

Cześć brzuchatki :d a ja od rana lookam czy wstałyście;p Ale pewnie smacznie jeszcze śpicie;D
Dumna z siebie jestem - powstrzymałam się i w "nagrodę" za wczorajszy mecz nie dopuściłam męża do siebie;p Nic mnie tak nie wneriwa jak on po kilku piwach w meczowej atmosferze dobierający mi się do tyłka;p Także wygrałam;p nie długo bo niedługo (rano już nie wytrzymałam 😁) ale 1:0 dla mnie;p

A tak w ogóle to Mateuszek zaczyna już regularnie poszturchiwac i pukać do mnie 😉 jeszcze baardzo leciutko ale ważne, że w ogóle 😉 😁 ehh.. pogoda do dupy, ale chyba humor mam dobry;D Dajcie znać telepatycznie jak się któraś pojawi;D

HEJ BRZUCHATKI I MAMUSIU 🙂

DZWONIŁAM DO EMILKI Z WIADOMOŚCIĄ ŻE KAMILA JUŻ URODZIŁA TO PRZEKAZAŁA MI ŻE BĘDZIE MODLIĆ SIĘ ZA JEJ ZDRÓWKO 😘
KAZAŁA WAS SERDECZNIE POZDROWIĆ I CZEKA AŻ JEJ KOMP NAPRAWIĄ 😉

Kochana ona już miała wcześniej takie problemy... pierwszą córcię urodziła w 23 tc bodajże i nie udało się jej uratować.. Teraz też się skarżyła na bóle brzucha... no i jak pojechała do Pl to w szpitalu wylądowała.. Biedaczka.. ale trzeba mocno wierzyć, że wszystko będzie w porządku 😉 a Majucha to będzie chodzący cud! 😉

I racja, nawet jakby się miało odciągnąć to zdrowie dziecka ważniejsze. A jak mówisz, że sprawy spadkowe to pewnie tez dodatkowy stres... najlepiej siedzieć w domku przed tv i głaskać się po brzusiu;D chociaż Ty jak masz macicę obniżoną i rozwarcie to pewnie powinnaś unikac głaskania... o jejku.. jak tak czytam co się dzieję to marzy mi się już październik 😉 chciałabym być już na końcu ciąży, a najlepiej to już po porodzie;p

ehh.. jak byłam w pierwszej ciaży to mi się wydawało, że jak tylko urodze to już będzie ok. Że najgorszy to jest okres kiedy nie widze małego i nie wiem co tak naprawdę się z nim dzieje. Osz jakim szokiem było dla mnie kiedy uświadomiłam sobie, że to wcale nie tak. Że od tej chwili martwić się będę o niego zawsze... ;p Mimo wszystko wolałabym się martwić o moich chłopaków mając ich obok siebie a nie w sobie- łatwiej pogłaskać, przytulić 😉 i jak się uśmiechnie - przynajmniej mam pewnośc, że w tej jednej chwili wszystko jest w porządku 😉 Nie moge się już doczekać aż Mateusz się urodzi 😉